03 / 05 / 2024

izmir Özdilek çekiliş

izmir Özdilek çekiliş

28 Mayıs-9 Ekim tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve ve tek seferde 75 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılma şansı yakaladığı çekiliş, İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi.

İzmir TOKİ kura programı! İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? İşte İzmir TOKİ Şubat takvimi!

İzmir TOKİ kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte İzmir TOKİ kura tarihlerine dair detaylar!

İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ kura çekilişlerine dair il il detaylar araştırılıyor. Nüfusun yoğu olduğu illerden biri olan İzmir’de kuraların ne zaman başlayacağı sorgulanıyor.

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesi için kura heyecanı başladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları...

TOKİ İzmir Kemalpaşa alt gelir 2021 kura çekilişi 21 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa projesinin kura çekilişini 21 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Kemalpaşa kura çekilişi yarın!

TOKİ İzmir Kemalpaşa kura çekilişi yarın yapılacak. Peki TOKİ İzmir Kemalapaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi 2020 bugün!

TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi 2020 bugün yapılacak. Projede 525 adet 2+1, 225 adet 3+1 konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Seferihisar 2020 kura çekilişi bugün!

TOKİ İzmir Seferihisar 2020 kura çekilişi bugün yapılacak. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği 100 bin yeni konut için ilk kura çekilişi bugün İzmir Karabağlar projesindeki 750 adet konut için yapılacak.

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi ne zaman? TOKİ İzmir kura tarihi 2020!

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ İzmir Karabağlar kuraları ne zaman çekilecek? Karabağlar TOKİ kura çekimi tarihleri 2020...

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi 24 Şubat'ta yapılacak!

TOKİ: "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağlar Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak...

TOKİ 50 bin konut İzmir Aliağa kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Aliağa projesindeki 600 konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Aliağa 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

izmir Özdilek çekiliş Haberi

izmir Özdilek çekiliş


28 Mayıs-9 Ekim tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve ve tek seferde 75 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılma şansı yakaladığı çekiliş, İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi. Noter ile Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilen ve Özdilek müşterilerinin de canlı olarak izlediği çekilişte heyecanlı anlar yaşandı. 3 adet BMW 3.16i Sedan otomobilin sahiplerini bulduğu çekilişte arabaların ikisi Bursa'ya biri de Antalya'ya çıktı. Arabanın yanı sıra 43 adet İPhone 5S 16 GB, 43 adet İPad Air 16 GB wifi+4g, 43 adet HP Tablet PC ve 43 adet Sharp 127 ekran (50") Led TV'nin hediye edildiği çekiliş gün boyu devam etti. 



Yeni...