03 / 05 / 2024

izmir özdilek hediye çekilişi

izmir özdilek hediye çekilişi

28 Mayıs-9 Ekim tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve ve tek seferde 75 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılma şansı yakaladığı çekiliş, İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Özdilek’ten harcadıkça kazandıran kampanya! Harcadıkça 50 TL cebinizde

Özdilek’te Bankkart ile 6 Ekim 2022 'ye kadara Özdilek hipermarketlerinden ve mağazalarından tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişlerinize 50 TL Bankkart lira hediye edilecek.

Özdilek İzmir yılbaşında açık mı?

Özdilek İzmir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek İzmir yılbaşında açık mı? Özdilek İzmir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek İzmir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Özdilek İzmir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek AVM İzmir, hafta içi her gün saat 08:30 ile saat 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek İzmir Kurban Bayramı'nda açık mı? Özdilek AVM İzmir bayramda kaçta açılır? Özdilek İzmir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek İzmir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Özdilek AVM İzmir, hafta içi hergün saat 08:30 ile saat 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek İzmir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Özdilek AVM İzmir bayramda kaçta açılır? Özdilek AVM İzmir bayramda kaça kadar açık?

Özdilek AVM İzmir bayramda açık mı?

Özdilek AVM İzmir, hafta içi hergün saat 08:30 ile saat 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek AVM İzmir bayramda açık mı? Özdilek AVM İzmir bayramda kaçta açılır? Özdilek AVM İzmir bayramda kaça kadar açık?

Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler!

Özel günlerde hazırladığı etkinliklerle dikkat çeken Özdilek Avm'de bu kez Anneler Günü'nde çok özel anlar yaşanacak. Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler yer alacak.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ETİK katkılarıyla "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi" ve "Yeşil Yıldız" belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

Özdilek çekilişi İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi!

28 Mayıs-9 Ekim tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve ve tek seferde 75 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılma şansı yakaladığı çekiliş, İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi.

Özdilek 43'üncü yılını hediyelerle kutluyor!

Türkiye'de perakende firmalarından biri olan özdilek Alışveriş Merkezleri 43'üncü yılında müşterilerine hediye kazanma şansı veriyor. Kampanya çekilişi 15 Ekim 2014 talihinde saat 12:30'da İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Hüseyin Özdilek kimdir?

Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek kimdir? Ev tekstili sektörünün de önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Özdilek, Özdilek İnşaat ile inşaat sektöründe hangi işlere imza attı?

Taç İzmir projesi Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanmadı!

Kulüp Sineması binasının arsasına de tasarlandığı yedi yıldızlı Otel ve Kongre Merkezi ‘Taç Izmir’ projesinin gerçekleşebilmesi için yüksek katlı yapı öneren imar plan tadilatı Konak Belediye meclisi tarafından onaylanmıştı...

izmir özdilek hediye çekilişi Haberi

izmir özdilek hediye çekilişi


28 Mayıs-9 Ekim tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve ve tek seferde 75 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılma şansı yakaladığı çekiliş, İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi. Noter ile Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilen ve Özdilek müşterilerinin de canlı olarak izlediği çekilişte heyecanlı anlar yaşandı. 3 adet BMW 3.16i Sedan otomobilin sahiplerini bulduğu çekilişte arabaların ikisi Bursa'ya biri de Antalya'ya çıktı. Arabanın yanı sıra 43 adet İPhone 5S 16 GB, 43 adet İPad Air 16 GB wifi+4g, 43 adet HP Tablet PC ve 43 adet Sharp 127 ekran (50") Led TV'nin hediye edildiği çekiliş gün boyu devam etti. 



Yeni...