16 / 05 / 2024

İzmir Pamucak arıtma tesisi

İzmir Pamucak arıtma tesisi

Kültür ve Turizm Bakanlığının yetkilendireceği şekilde inşa edilecek arıtma tesisi ve kanalizasyon şebekesi için Pamucak Yolu'nun güneyi ile Antik Kanal arasında kalan arazinin tahsis edilebileceği konusunda ortak karar alındı.

Tire Arıtma Tesisi'nin inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye 9.1 milyon liralık arıtma tesisi kazandırıyor.

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

İzmir Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa Birliği standartlarında arıtma tesisi kazandırıyor. 9.1 milyon liraya mal olacak tesisin yapım çalışmaları başladı.

İzmir'e 56 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu “içme suyuna” çevirecek Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni gezerek tamamlanan tesisteki son rötuşları inceledi.

Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu içme suyuna çevirecek Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatını bitirdi.

İzmir Küçük Menderes arıtma tesisi ihalesi 19 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma kurmak için ihaleye çıkıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “temiz ve yaşanabilir bir çevre” için biri Aliağa'da olmak üzere 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor. Yenişakran'a yapılacak Atık Su Arıtma Tesisigünde yaklaşık 2 bin metreküp evsel atık suyu arıtacak.

Bayındır Hasköy Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "temiz ve yaşanabilir bir çevreö için 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor. Bayındır Hasköy Atık Su Arıtma Tesisinin temeli 30 Ocak Cumartesi günü törenle atılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 arıtma tesisi yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menderes Havza Atık Su Arıtma Tesisi'nde yılda 2 bin ton arıtma çamuru güneş enerjisiyle kurutuluyor.

İzmir Büyükşehir'den arıtma tesislerine dev bütçe!

Kentsel yerleşimlerin en büyük çevre problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kurduğu ileri biyolojik atık su arıtma tesisleriyle çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerini işletmek için de ciddi bütçeler ayırıyor.

Küçük Menderes’e 11. arıtma geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek amacıyla yeni yatırıma hazırlanıyor. Hasköy’e Avrupa standartlarında bir arıtma tesisi kurulurken, evsel atıklar da 8 kilometrelik iletim hattı ile taşınacak.

Küçük Menderes'e 11. arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir 10 milyon 256 bin liralık yatırımla tesisin yapımına önümüzdeki günlerde başlayacak. Tesis, Büyükşehir'in Küçük Menderes'te 11. arıtma tesisi olacak.

İzmir'de 9 ilçeye daha arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Kiraz'daki arıtma tesisinin verimli çalışmadığını belirterek, "10 ilçede nasıl arıtma yaptıysak yeni bağlanan 9 ilçede de öyle yapacağız. Bunun için her türlü olanağımızı kullanacağız" dedi.

İzmir Pamucak arıtma tesisi Haberi

İzmir Pamucak arıtma tesisi

Türkiye'nin en uzun sahillerinden biri olan Pamucak Sahili yaza hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi, alandaki eski yapıların yıkımını gerçekleştirdi. Pamucak'ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve beraberindeki heyet, bölgede arıtma tesisi yapımı için yer seçimi yaparken, İzmir Valisi Mustafa Toprak da bölgeye gelerek bir dizi inceleme yaptı. Bölgedeki bozuk olan yolların yanı sıra bisiklet yolu, yaya yolu ile arıtma tesisi ve kanalizasyon şebekesi için düşünülen alanları yerinde inceleyen Toprak, yapılması planlanan tüm çalışmaların bu yıl içerisinde başlatılacağını söyledi.


Yeni...