08 / 05 / 2024

İzmir Park adres

İzmir Park adres

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile kurulan İzmir Park renkli bir açılışla dün hizmete girdi.

İzmir Park yılbaşında açık mı?

İzmir Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park yılbaşında açık mı? İzmir Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte İzmir Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İzmir Park Kurban bayramı çalışma saatleri!

İzmir Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İzmir Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

İzmir Park Yaşam Ataşehir'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor!

İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla inşa edilen proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükseliyor. Proje toplam 52 bin metrekare alana yayılıyor. İzmir Park Yaşam Ataşehir'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor.

İzmir Park Yaşam Mavişehir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Park Yaşam Mavişehir ve Ankara İli Çankaya İlçesi Karakusunlar Mahallesinde bulunan 4 adet Bağımsız Bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Amassİzmir Gaziemir adres!

Dairelerin 1+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar 269 bin TL 'den başlıyor. Amassİzmir Gaziemir adres bilgisi kapsamında İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Güneşli Nurol Park adres bilgileri!

9 blok şeklinde yükselen proje toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

İzmir Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İzmir Park AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İzmir Park AVM bayramda kaça kadar açık? İşte İzmir Park AVM bayram mesaisi...

Brooklyn Park adres bilgileri!

Brooklyn Park adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy Fikirtepe, Mandıra Caddesi üzerinde yükseliyor. Teslim tarihi Ocak 2017 olarak belirlenen projede daire fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

İzmir Park AVM bayramda açık mı?

İzmir Park AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park AVM bayramda açık mı? İzmir Park AVM bayramda kaça kadar açık? İşte İzmir Park AVM bayram mesaisi...

İzmir Park AVM'de hangi markalar var?

İzmir Park AVM'de hangi markalar var? Konak'ta açılan İzmir Park Alışveriş Merkezi içerisinde hangi mağazalar yer alıyor? Bu yıl hizmete açılan İzmir Park AVM'deki mağazaların listesi...

TeknoSA, İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, İzmir 'deki 21'inci mağazasını, Eşrefpaşa Yağhaneler'de hizmete giren İzmir Park Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazada birçok ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı. Toyzz Shop İzmir’ de bulunan mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Toyzz Shop ’ un yeni mağazası İzmir Park AVM’ de açıldı.

İzmir Park ilk ziyaretçilerini ağırladı!

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile kurulan İzmir Park renkli bir açılışla dün hizmete girdi.

İzmir Park adres Haberi

İzmir Park adres

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile kurulan İzmir Park renkli bir açılışla dün hizmete girdi. Akıllı ve mutlu alışverişin yanı sıra misafirleri için renkli yaşam alanları da sunacak olan İzmir Park’ta 70’in üstünde marka arasında giyim, deri, aksesuar ağırlıklı büyük ve orta boy mağazalar; süpermarket, sinema, oyun ve sağlıklı yaşam merkezleri, kafe ve restoranlar yer alıyor.



RENGARENK AÇILIŞ

İzmir Park, ziyaretçilerine kapılarını birbirinden özel sürprizlerle açtı. Açılışta efsanevi Uçan Hollandalı Gemisi dünya turnesi kapsamında İzmir Park’a geldi. Dünyaca ünlü korsan gemisi alışveriş merkezinde çocukları macera dolu bir yolculuğa çıkardı. Clown Art Sirk Korteji’nin gösterileri ile İzmir Park’da eğlence ve coşku doruğa çıktı. Savranoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Savranoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri...