02 / 05 / 2024

İzmir Park kapılarını açıyor

İzmir Park kapılarını açıyor

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, kapılarını 23 Ocak'ta ziyaretçilerine açacak. AVM, 500 kişiye istihdam sağlayacak.

İstinyePark İzmir kapılarını açtı!

İzmirliler 270 dükkan ve 45 restoranın yanı sıra kafelerin de bulunacağı İstinyePark İzmir'i merakla bekliyordu. İzmir'deki en büyük AVM olmaya aday proje İstinyePark İzmir bugün saat 10:00 itibarıyla kapılarını açtı.

İzmir'de iş dünyası seferber oldu! Oteller kapılarını depremzedelere açtı!

İş dünyası İzmir'deki depremin yaralarını el birliği ile sarmak için harekete geçti. Sanayici, kamunun kriz yönetimine destek vereceğini belirtirken, oteller kapılarını evini kaybeden vatandaşlara açtı.

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açtı!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle bugün kapılarını açtı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'ne katıldı. 

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açıyor!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açıyor.

Barcelo İstanbul kapılarını açtı!

Beş yıldızlı olarak hizmet  verecek olan Barcelo İstanbul, 1 Aralık 2018 tarihinde kapılarını açtı. Barcelo İstanbul Hotel'in binası Ciner Grubu'na yani Park Holding'e ait…

İstinyepark İzmir kapılarını 2019'da açacak!

2 milyar liralık yatırımla İzmir Balçova'da Orjin Grup imzası ile hayata geçirilen İstinyepark İzmir kapılarını 2019'da açacak...

Ege Perla AVM bugün kapılarını açıyor!

İzmir Körfezi'nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla alışveriş merkezi, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı!

85. İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı. 42 ülkeden şirket ve delegasyonun katılımıyla kapılarını açan İEF'de fuar kapsamında çeşitli gösteriler sunulacak, tiyatro ve sergi gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort kapılarını yeniden açtı!

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 84. kez açtı!

İzmir Enternasyonal Fuarı, kapılarını 84. kez açtı. Kültürpark'taki açılışta konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İEF'i; Akdeniz ve Avrupa coğrafyasının EXPO'su olarak tanımladı.

İzmir Park kapılarını açıyor Haberi

İzmir Park kapılarını açıyor

İzmir Park AVM'de düzenlenen basın toplantısına Savranoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sina Savranoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Sadık Savranoğlu, M. Murat Savranoğlu, Proje Yöneticisi Murat Erman, Retal Vision Genel Müdürü Dr. Şükrü Aslanyürek ile AVM Müdürü Fulya Doğan Gülsün katıldı. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Üyesi M. Murat Savranoğlu, 32 bin metrekarelik bir alana kurulan AVM'nin içindeki toplam ticari alanın 13 bin metrekareden fazla olduğunu ifade etti. Savranoğlu, "AVM sektörü istihdam açısından oldukça etkili olan bir alan. İzmirpark'ın bulunduğu Yağhaneler'in ulaşım lokasyonunu da göz önüne aldığımızda buraya bir AVM yakışacağına karar verdik. Tamamen kendi özkaynaklarımızla inşa ettiğimiz ilk ve tek yerel AVM olan İzmirpark'ta 500 kişiye iş imkanı sunulacağı gibi, ilk LEED sertifikalı AVM olarak da bir başarıya imza...