01 / 05 / 2024

izmir park

izmir park

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan Şehit Hakan Ünal Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek zemininde renkli zeka geliştirici çocuk oyunlarıyla “özel bir park” haline getirdi.

İzmir Park kapılarını açıyor!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, kapılarını 23 Ocak'ta ziyaretçilerine açacak. AVM, 500 kişiye istihdam sağlayacak.

İzmir'de kent merkezindeki parklara ilgi büyük!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “sabah sporu” eğitimleri daha ilk günden büyük ilgi gördü. Kent merkezindeki 9 ayrı parkta haftada 3 gün verilen eğitimlere özellikle kadınlar büyük ilgi gösteriyor.

İzmir'e 15 park ve 50 bin metrekare yeşil alan yapılacak!

Karşıyaka’da son 9 yılda yeşil alan oranı iki katına çıkarıldı, 2013 yılı içinde kente 15 yeni park daha inşa edilecek

İzmir İstinye Park'ta son durum!

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Ağustos 2019'da tamamlanması planlanıyor. İşte İzmir İstinye Park'ta son durum...

İzmir İstinye Park'ın yüzde 70'i tamam!

İzmir İstinye Park'ta inşa faaliyetlerinin yüzde 70'i tamamladı. İzmir İstinye Park, Ağustos 2019’da ziyaretçilere açılacak...

İzmir'de Bakü Parkı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Sahilevleri Revize Projesi kapsamında yapılan Bakü Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi..

İzmir İstinye Park AVM'de son durum!

2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak olan İzmir İstinye Park AVM projesi 4 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.

İzmir İstinye Park Eylül 2019'da hizmete açılacak!

Doğuş Holding'in İzmir Balçova’da 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği İzmir İstinye Park projesi 2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

İzmir Şehit Fethi Sekin Parkı 4 Şubat'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da 40 dönüm alan üzerine kurduğu Şehit Fethi Sekin Parkı, 4 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törenle açılacak.

İzmir Çınaraltı Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kemeraltı’nda gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarıyla tarihi çarşıyı ve çevresini korumak adına önemli adımlar atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çınaraltı Parkı’nda da meydan düzenlemesine gidecek.

İzmir Gümüş Park Avenue daire fiyatları!

İzmir Gümüş Park Avenue daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gümüş Park Avenue projesinde teslimler Mart 2019'da yapılıyor...

İzmir Park yılbaşında açık mı?

İzmir Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park yılbaşında açık mı? İzmir Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte İzmir Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İzmir 15 Temmuz Parkı'na ilk kazma vuruldu!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi nedeniyle yıktığı çarşıdaki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

izmir park Haberi

izmir park


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan Şehit Hakan Ünal Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek zemininde renkli zeka geliştirici çocuk oyunlarıyla “özel bir park” haline getirdi. İzmir’deki ilk özel uygulama olan toplam 38 bin metrekarelik alan, her yaş grubuna hitap eden düzenlemeleriyle bölgede yeni bir çekim merkezi haline dönüştürüldü. 


Özellikle çocuklar için hem geleneksel oyunları oynayabilecekleri hem de zeka geliştirici oyunları bulabilecekleri bir bahçeye dönen park, yeni görünümüyle de oldukça dikkat çekici hale geldi. Park zeminlerine zeka geliştirici matematik oyunları,  sek sek, güneş saati, pusula ve kıta haritaları çizildi. Fiziki düzenlemeler ile bitkilendirme çalışmaları tamamlanan Şehit Hakan Ünal Parkı'nda mevcut çocuk oyun gruplarına ek olarak zıplama tilti de ilave edildi. Bu alana 2 set kondisyon ve 1 set çok amaçlı spor...