05 / 05 / 2024

İzmir peyzaj

İzmir peyzaj

İzmir’de körfezi çevreleyen kıyalarda düzenlemeye giden Büyükşehir Belediyesi, Narlıdere - Sahilevleri Kıyı Bandı Peyzaj Revize Projesi’ne başlanacak. Yaklaşık 2.5 km’lik sahil şeridi yeniden düzenlenecek.

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi'nden Kültürpark açıklaması!

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi, Kültürpark için "Korunması konusunda mutabık kalınan yapılar dışında, tüm yapıların alandan ivedilikle uzaklaştırılması ve tüm inşaat faaliyetlerinden kaçınılması olmazsa olmazımızdır" açıklamasında bulundu.

Gemin Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemin Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Altunsoy tarafından 72 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bağcılar, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi, 9/A Sokak'ta kuruldu.

Sitelerde peyzaj uygulamaları nasıl yapılmalı?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ' sitelerde peyzaj uygulamaları ' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Rubus Tasarım Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubus Tasarım Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şennur Yılmaz tarafından 40 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Sarıyer, Emirgan Mahallesi, Bayan Sokak'ta kuruldu.

Vatan Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Şelale tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Tuzla, Yayla Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi, Gürsel Sokak'ta kuruldu.

Mira Çim Peyzaj ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Çim Peyzaj ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Oral tarafından 30 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Budak ve Seda Ekmekçi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Ertuğrul Hatay, Betüla Peyzaj'a dava açtı!

HATKO AŞ'nin yönetim kurulu başkanı, eski FB'li yönetici Mehmet Ertuğrul Hataylı, Sarıyer Reşitpaşa'daki evinin bahçesinin peyzaj işlerini istediği gibi yapmayan şirkete dava açtı.

Kolay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi, 35.Sokak'ta kuruldu.

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Karakurt tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi, Barbaros Sokak'ta kuruldu.

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 10 Şubat'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Füsun Sokak'ta açıldı.

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Tuncel tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

İzmir peyzaj Haberi

İzmir peyzaj

İzmir’de körfezi çevreleyen kıyalarda düzenlemeye giden Büyükşehir Belediyesi, Narlıdere - Sahilevleri Kıyı Bandı Peyzaj Revize Projesi’ne başlanacak. Yaklaşık 2.5 km’lik sahil şeridi, bisiklet yolları, seyir terasları, oturma gruplarıyla yeni bir görünüme kavuşacak.


"İzmir Deniz" projesiyle, körfezi çevreleyen kent sahilinin daha etkin, verimli ve estetik kullanımı için yeni düzenlemeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Yeni Foça ile Urla Kum Denizi’ndeki uygulamaların yeni bir örneğini Sahilevleri’nde hayata geçirecek. Uygulamaya konulan projeyle, Narlıdere’nin gözde bölgesinde yoğun kullanıma sahip yaklaşık 2.5 km’lik sahil şeridi, yeniden ele alınıp yeni ve çağdaş mekanlar oluşturulacak.



ESTETİK DOKUNUŞ


Kara tarafında başlayan çalışmalarda, sahil bandı, beton parke ve doğal taşlar kullanılarak yenilenecek. Yeşil dokunun elden geçirileceği çalışmalarda ayrıca, bisiklet yolu yapılacak, çocuk oyun alanları ve spor aletleri yeniden düzenlenecek. Pergolaları kıyıya inen...