05 / 05 / 2024

izmir projeleri geç mi bitiyor

izmir projeleri geç mi bitiyor

Yenigün İzmir Gazetesi'nin yazarlarından Ömer Dinçer bugünkü yazısında İzmir'e vizyon katacak projelerinin geç bittiğinden bahsetti. İşte Ömer Dinçer'in o yazısı..

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

İzmir'deki geçici barınma merkezi depremzedeleri ağırlamaya başladı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar görenler için hazırlanan 493 konteynerlik geçici konaklama merkezi, afetzedeleri ağırlamaya başladı.

İzmir'deki geçici konaklama merkezi ilk depremzedeleri yarın ağırlayacak!

İzmir'de 30 Ekim'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar görenler için hazırlanan 493 konteynerlik geçici konaklama merkezi, yarından itibaren depremzedeleri ağırlayacak. 

İzmir'deki geçici barınma merkezine 400 konteyner yerleştirildi!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan depremin ardından evleri zarar görenler için hazırlanan 550 konteynerden oluşacak geçici barınma merkezine toplam 400 konteyner yerleştirildi.

İzmir'de geçici barınma merkezinde konteyner kurulumu tam gaz devam ediyor!

İzmir'de yaşanan depremden sonra evleri zarar gören vatandaşlar için kurulan geçici barınma merkezine konteynerlerin yerleştirilmesi devam ediyor.

İzmir'de geçici barınma merkezi kuruluyor!

İzmir'de AFAD koordinasyonunda oluşturulan geçici barınma merkezine, konteynerlerin sevkiyatı sürüyor...

TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ İzmir projeleri 2020 ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru için gerekli belgeler neler? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru şartları neler? İşte TOKİ İzmir 100 bin sosyal konut projeleri 2020 detayları...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

izmir projeleri geç mi bitiyor Haberi

izmir projeleri geç mi bitiyor

İzmir'in çok net bir gerçeği var. Buna İzmirli refleksi demek de mümkün;


İzmir'de proje yapılır. Proje, halk tarafından ya çok tartışılır ya da hiç tartışılmaz. Her ikisinin de sonu aynıdır. Yapılmak istenen her proje, şehre kazandırılmak istenen her eser planlanandan çok geç biter veya bitmez.


Bakın, “İnciraltı ve Bostanlı arasına köprü” dediler. Utanmasak aylarca tartışacak, yapılmaması için elimizden geleni ardımıza koymayacaktık. “Tramvay” dediler. Benzerini yaptık.


İkiçeşmelik projesi için, kentsel dönüşüm için, Kadifekale için, Kemeraltı için, Mavişehir'e opera binası için, stat için, çöp tesisi için hep aynısını yaptık.


“Proje hatalı, biz de dahil olalım” gibi katılımcı bir talepte bulunmak yerine yargı yolunun doğru olacağını düşündük. Fakat her defasında şehrin bir kaç adım geriye gitmesine yardımcı olduk.


Ben ne hükümet projelerinin ne de belediyeninkilerin kentte tarihi...