06 / 05 / 2024

izmir projeleri son durum

izmir projeleri son durum

Yakından takip ettiği proje ve yatırımlar için sık sık sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 ilçenin 386 mahallesinde sürdürülen "Toptan Çözüm" çalışmalarını denetledi.

Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ile koordinasyon toplantısı yaptı!

İlçe belediye başkanları ile koordinasyon toplantısı yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, "11 aydır birlikte çalışıyoruz. İstekleri dinlemek, sorunlarımızı tartışmak ve birlikte karar vermek için yeniden bir araya geldik" diye konuştu.

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

TOKİ İzmir projesinde son dakika! 614 konutluk yeni proje için tarih resmen belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Aliağa projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte 614 konutluk proje ile ilgili detaylar...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir'e son dakika uyarısı: O fay hattı zorlamaya başladı! 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'de son dönemde yaşanan depremlerin 2 bin senedir kırılmadığı belirlenen Tuzla Fayı ile ilişkili olduğuna dikkat çekerek, bu fayın yakın gelecekte kırılma olasılığının olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesinde son dakika... Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projelerinde son dakika! Üç yeni projeyle tam 892 konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projeleri için ihale tarihlerini de tek tek açıkladı.

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tam 209 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesindeki 209 konutun ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinde son durum ne?

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesinin temeli 2013'te atılmıştı. Peki Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

İzmir deprem konutlarında son durum ne?

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yıkılan evler yerine inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan deprem konutlarında son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

izmir projeleri son durum Haberi

izmir projeleri son durum

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şehir merkezindeki mahallelerde ihtiyaç duyulan tüm fiziki düzenleme ve alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlamak amacıyla oluşturulan "Toptan Çözüm" ekiplerini denetledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz sene sonundan itibaren Karabağlar, Konak, Karşıyaka, Bayraklı, Balçova, Buca, Bornova, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe ve Narlıdere ilçelerinde oluşturulan Toptan Çözüm ekiplerinin 386 mahallede devam ettiği çalışmaların program ve sonuçlarını yakından takip eden Başkan Aziz Kocaoğlu, bu kez sahaya inerek bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmaları inceledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Balçova'nın Fevzi Çakmak, Karabağlar'ın Metin Oktay, Maliyeciler, Vatan ve Kazım Karabekir, Buca'nın Atatürk, Yenigün ve Kuruçeşme, Konak'ın Halkapınar, Karşıyaka'nın da Sancaklı, Örnekköy, Bahriye Üçok ve Nergis mahallellerini gezdi.

Balçova ilçesiyle başladığı turuna Karabağlar, Buca, Konak ve Karşıyaka ile...