30 / 07 / 2024

izmir ramazan etkinlikleri

izmir ramazan etkinlikleri

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik düzenleyerek, vatandaşların sıcak yaz akşamlarında eğlenceli saatler geçirmelerini sağlıyor. Gösteriler, ilçe halkına hoş vakit geçirme imkanı sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nda iftar yemeği düzenledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez Güney aksındaki muhtarları ağırladı. İftar sonrası uzun kuyruk oluşturan muhtarlarla tek tek hatıra fotoğraf çektiren Başkan Kocaoğlu, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

2023 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi kaç TL oldu? Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023 kaç TL?

Ramazan’a artık sayılı saatler kaldı. Bu yüzden de Ramazan pidesinin fiyatı da merak konusu oldu. İşte Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023!

Bir zam haberi de İzmir'den geldi! İşte izmir'de Ramazan pidesi fiyatları

Mübarek 3 ayların sonuncusu rahmet ve bereket ayı Ramazan sıcak pidesi ile akıllara geliyor. Fakat Ramazan'ın gelmesi yükselen enflasyonla birlikte pide fiyatlarına yapılan zamlarla sevinçleri kursaklarda bırakıyor. Teker teker illerden gelen zam haberlerine İzmir'de eklendi. İşte detaylar...

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

İncek Loft'ta Ramazan Geceleri etkinliklerine yoğun ilgi!

Akfen İnşaat tarafından İncek Loft Ramazan Geceleri etkinlikleri düzenlendi. Ramazan Geceleri programına katılan Ankaralılar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

İzmir Menderes Hacı Ramazan Büküşoğlu Camii açıldı!

İZMİR'in Menderes İlçesi'ne hayırsever işadamı Hacı Ramazan Büküşoğlu'nun kendi adıyla yaptırdığı cami ibadete açıldı. İki yılda tamamlanan caminin 3 milyon liraya mal olduğu belirtildi.

Turizm sektörü Ramazan'dan sonra hareketlenecek!

TUROB Başkanı Bayındır: "Ramazan ayı içerisinde ülkemize olan ilginin artırılmasının en önemli yolu, etkin bir kampanya ve ilgi uyandıracak etkinlikleri faaliyete geçirmektir. Özellikle Ortadoğu bölgesinden gelecek turistler için çok ideal bir dönem olabi

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan Etkinlikleri sürüyor!

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik düzenleyerek, vatandaşların sıcak yaz akşamlarında eğlenceli saatler geçirmelerini sağlıyor. Gösteriler, ilçe halkına hoş vakit geçirme imkanı sunuyor.

İstWest Meydan’da Ramazan Etkinlikleri 17- 25 Temmuz arasında düzenlenecek!

Avrupa Yakası’nın en prestijli projesi İstWest’in önünde yer alan İstWest Meydan’da Ramazan Ayı’nın son günleri birbirinden eğlenceli etkinliklerle geçecek. 17 Temmuz – 25 Temmuz tarihleri arasında, İstWest Meydan’da gerçekleşecek...

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Meram'da imar müjdesi!

MERAM Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

izmir ramazan etkinlikleri Haberi

izmir ramazan etkinlikleri


Güzelbahçe Belediyesi Ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik düzenleyerek, vatandaşların sıcak yaz akşamlarında eğlenceli saatler geçirmelerini sağlıyor. Güzelbahçe Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun Gece Pazarı'nda düzenlediği Karagöz ve Hacivat gösterilerinin yanı sıra ünlü tiyatro toplulukları da Güzelbahçelilerle buluşuyor. Bu kapsamda yarın akşam Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu 'Temaşa-ül curcuna' adlı oyunu, 24 Temmuz Perşembe günü ise Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu ise 'Hassta Etme Adamı' adlı iki perdelik komedi oyunu sahneleyecek.


Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Belediye Amfi Tiyatro'da saat 21.30'da sahnelenecek her iki oyunun da ücretsiz olduğunu belirterek, “Tüm halkımızı tiyatro oyunlarını izlemeye davet ediyorum” dedi.  



Gazete...