28 / 04 / 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.




Viranşehir, Bozova ve Suruç ilçelerinde vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı’nda, TOKİ’de, Turgut Özal Parkı’nda ve Haleplibahçe’de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.


GÜRLER RABİA’DA, GRUP DERGAH HALEPLİBAHÇE’DE


Büyükşehir belediyesinin davetlisi olarak kente gelen Tasavvuf Müziği Sanatçısı Muzaffer Gürler “Peygamberler Şehrinde Ramazan “ etkinlikleri kapsamında Rabia Meydanı’nda sahne alırken aynı gece Grup Dergah ise hayranlarıyla Haleplibahçe’de bir araya geldi.


SURUÇ’TA 2 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ


Aynı gün Viranşehir ve Bozova’da iftar yemeği veren Büyükşehir belediyesi Suruç’ta ise Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in katılımıyla 2 bin kişiye iftar yemeği verildi.


EŞREF ZİYA TERZİ RABİA’DA, SIRA GECESİ TOKİ’DE SAHNE ALDI


Etkinliklere tüm hızıyla devam eden Büyükşehir belediyesi, Eşref Ziya Terzi’yi kente davet ederek Rabia Meydanı’ndan Urfalılarla buluşturdu. Birbirinden güzel eserlerini Urfalılara seslendiren Terzi, Şanlıurfa’da olmaktan Şanlıurfalılara konser vermekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.



Sıra Gecesi Ekibi tarafından etkinlikler kapsamında Batıkent(TOKİ) Mahallesi’nde Gezici Sanat Sahnesinde vatandaşlara konser verildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Sıra Gecesi Ekibi birbirinden güzel eserleri seslendirdi.



Gazete İpekyol




Geri Dön