12 / 05 / 2024

şanlıurfa ramazan etkinlikleri

şanlıurfa ramazan etkinlikleri

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan caminin bir kısmı, İtalya’dan, Yunanistan’dan ve Arnavutluk’tan gelen ekipler tarafından restore edildi. Döşeme Camisi ramazan ayında ibadete açılacak...

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY 6 Temmuz'da açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip olan GAP SUKAY, 6 Temmuz 2016 tarihinde (Ramazan Bayramı'nın ikinci günü) törenle hizmete açılıyor.

Şanlıurfa’ya Diş Hekimliği Fakültesi kuruldu!

Şanlıurfa’da Harran Üniversitesi’nin talebiyle Diş Hekimliği Fakültesi kurulması teklifi onaylandı. Harran Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, "ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Metrogarden ve Axis AVM Şanlıurfa'da 5 bin çocuğu mutlu edecek!

Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında 5 bin çocuğu mutlu etmek için Şanlıurfa’ya doğru yola çıkıyor. 12 Temmuz tarihine kadar kampanya devam edecek.

Şanlıurfa inanç ve kültür turizminin vazgeçilmez şehri!

Şanlıurfa, bilhassa ramazan ayı ile birlikte ziyaretçi akınına uğradı. Şehirde en fazla ilgiyi Hz. İbrahim'in doğduğu ve dönemin hükümdarı Nemrut tarafından ateşe atıldığı yer olarak rivayet edilen Halil-ur Rahman Camü ve Balıklıgöl görüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın Tekyamaç ve Çıralı köylerinde okul inşaatları devam ediyor!

Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa merkeze bağlı Tekyamaç ve Çıralı köylerinde yapımı devam eden okulların inşaatlarında incelemelerde bulundu. Vali Vekili Seçilmiş, hızlı ilerleyen inşaatların memnuniyet verici olduğunu belirtti...

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Şanlıurfa'da risk oluşturan binanın yıkımına başlandı!

Şanlıurfa'da kolonları hasar gördüğü için risk oluşturan ve yıkımına karar verilen 9 katlı apartmanın iş makinaları tarafından yıkımına başlandı...

şanlıurfa ramazan etkinlikleri Haberi

şanlıurfa ramazan etkinlikleri


Viranşehir, Bozova ve Suruç ilçelerinde vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı’nda, TOKİ’de, Turgut Özal Parkı’nda ve Haleplibahçe’de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.


GÜRLER RABİA’DA, GRUP DERGAH HALEPLİBAHÇE’DE


Büyükşehir belediyesinin davetlisi olarak kente gelen Tasavvuf Müziği Sanatçısı Muzaffer Gürler “Peygamberler Şehrinde Ramazan “ etkinlikleri kapsamında Rabia Meydanı’nda sahne alırken aynı gece Grup Dergah ise hayranlarıyla Haleplibahçe’de bir araya geldi.


SURUÇ’TA 2 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ


Aynı gün Viranşehir ve Bozova’da iftar yemeği veren Büyükşehir belediyesi Suruç’ta ise Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in katılımıyla 2 bin kişiye iftar yemeği verildi.


EŞREF ZİYA TERZİ RABİA’DA, SIRA GECESİ TOKİ’DE SAHNE ALDI


Etkinliklere tüm hızıyla devam eden Büyükşehir belediyesi, Eşref Ziya Terzi’yi kente davet ederek Rabia Meydanı’ndan Urfalılarla buluşturdu. Birbirinden güzel eserlerini Urfalılara seslendiren...