11 / 05 / 2024

urfa ramazan etkinlikleri

urfa ramazan etkinlikleri

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan caminin bir kısmı, İtalya’dan, Yunanistan’dan ve Arnavutluk’tan gelen ekipler tarafından restore edildi. Döşeme Camisi ramazan ayında ibadete açılacak...

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

İncek Loft'ta Ramazan Geceleri etkinliklerine yoğun ilgi!

Akfen İnşaat tarafından İncek Loft Ramazan Geceleri etkinlikleri düzenlendi. Ramazan Geceleri programına katılan Ankaralılar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Samberk Yapı İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samberk Yapı İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Sezer Urfa , Ramazan Mertoğlu ve Ercan Kirenci imzasıyla kuruldu.

Şanlıurfa GAP SUKAY 6 Temmuz'da açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip olan GAP SUKAY, 6 Temmuz 2016 tarihinde (Ramazan Bayramı'nın ikinci günü) törenle hizmete açılıyor.

Şanlıurfa’ya Diş Hekimliği Fakültesi kuruldu!

Şanlıurfa’da Harran Üniversitesi’nin talebiyle Diş Hekimliği Fakültesi kurulması teklifi onaylandı. Harran Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, "ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Metrogarden ve Axis AVM Şanlıurfa'da 5 bin çocuğu mutlu edecek!

Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında 5 bin çocuğu mutlu etmek için Şanlıurfa’ya doğru yola çıkıyor. 12 Temmuz tarihine kadar kampanya devam edecek.

Turizm sektörü Ramazan'dan sonra hareketlenecek!

TUROB Başkanı Bayındır: "Ramazan ayı içerisinde ülkemize olan ilginin artırılmasının en önemli yolu, etkin bir kampanya ve ilgi uyandıracak etkinlikleri faaliyete geçirmektir. Özellikle Ortadoğu bölgesinden gelecek turistler için çok ideal bir dönem olabi

Şanlıurfa inanç ve kültür turizminin vazgeçilmez şehri!

Şanlıurfa, bilhassa ramazan ayı ile birlikte ziyaretçi akınına uğradı. Şehirde en fazla ilgiyi Hz. İbrahim'in doğduğu ve dönemin hükümdarı Nemrut tarafından ateşe atıldığı yer olarak rivayet edilen Halil-ur Rahman Camü ve Balıklıgöl görüyor.

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan Etkinlikleri sürüyor!

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik düzenleyerek, vatandaşların sıcak yaz akşamlarında eğlenceli saatler geçirmelerini sağlıyor. Gösteriler, ilçe halkına hoş vakit geçirme imkanı sunuyor.

İstWest Meydan’da Ramazan Etkinlikleri 17- 25 Temmuz arasında düzenlenecek!

Avrupa Yakası’nın en prestijli projesi İstWest’in önünde yer alan İstWest Meydan’da Ramazan Ayı’nın son günleri birbirinden eğlenceli etkinliklerle geçecek. 17 Temmuz – 25 Temmuz tarihleri arasında, İstWest Meydan’da gerçekleşecek...

urfa ramazan etkinlikleri Haberi

urfa ramazan etkinlikleri


Viranşehir, Bozova ve Suruç ilçelerinde vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı’nda, TOKİ’de, Turgut Özal Parkı’nda ve Haleplibahçe’de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.


GÜRLER RABİA’DA, GRUP DERGAH HALEPLİBAHÇE’DE


Büyükşehir belediyesinin davetlisi olarak kente gelen Tasavvuf Müziği Sanatçısı Muzaffer Gürler “Peygamberler Şehrinde Ramazan “ etkinlikleri kapsamında Rabia Meydanı’nda sahne alırken aynı gece Grup Dergah ise hayranlarıyla Haleplibahçe’de bir araya geldi.


SURUÇ’TA 2 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ


Aynı gün Viranşehir ve Bozova’da iftar yemeği veren Büyükşehir belediyesi Suruç’ta ise Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in katılımıyla 2 bin kişiye iftar yemeği verildi.


EŞREF ZİYA TERZİ RABİA’DA, SIRA GECESİ TOKİ’DE SAHNE ALDI


Etkinliklere tüm hızıyla devam eden Büyükşehir belediyesi, Eşref Ziya Terzi’yi kente davet ederek Rabia Meydanı’ndan Urfalılarla buluşturdu. Birbirinden güzel eserlerini Urfalılara seslendiren...