28 / 04 / 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlattı.




Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlattı.


Göreve geldiği ilk zamanlarda Şanlıurfa'da trafik yoğunluğunu azaltmak için Acil Eylem Planları belirleyen Başkan Nihat Çiftçi, göreve başladığı ilk günlerde Eyyübiye Briketçiler Sitesi esnafıyla görüşme sağlamış ve ilerleyen günlerde çalışmaların başlatılması talimatı vermişti.


Bölge trafiğini rahatlatmak adına hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, yıllardır istimlâk sorunu yaşanan Briketçiler Sitesi’nin imar sorununu çözerek yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra mevcuttaki yolda 25 metrelik bulvar çalışması başlattı.


Eyyübiye bölgesindeki trafik akışını oldukça rahatlatacağına inanılan yolda hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bulvarı 1 hafta gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön