08 / 07 / 2024

İzmir renaissance hotei

İzmir renaissance hotei

Marriot İnternational konaklama zinciri Türkiye'deki 10'uncu otelini de İzmirde açtı. 1 Eylül'de Renaissance markasıyla İzmir'de açılan 110 kapasiteli otel 30 milyonluk bir yatırımla hayata geçirildi..

Renaissance İzmir el değiştirdi: Oran Şirketler Grubu'nun oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Oran Grubu'nun İzmir'deki yeni yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Sanayici Oran Grubu, İzmir’in gözde oteli Renaissance’ı aldı' başlıklı yazısı...

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Renaissance Residence'ın ilk etabı tanıtıldı!

Binax Gayrimenkul Türkiye toplnatısı gerçekleşti. Toplantıda İzmirli yatırımcılar, KKTC'deki fırsatlar hakkında bilgilendirildi. Kıbrıs'ta inşa edilen Renaissance Residence'ın ilk etabı İzmir'de tanıtıldı.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Renaissance Polat Erzurum kışa hazır!

Uluslararası kayak oteli Renaissance Polat Erzurum, kış sezonuna hazırlandı. Geçen sezon suni karlama sistemiyle kış boyunca kar yağdırılan otelde, bu yıl 4 kişilik liftler yapıldı.

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

Polat Renaissance otellerinin sabit telefonları mobil oldu!

Avea’nın ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’yle, Polat ‘Renaissance’ otellerinin tüm sabit telefonları, mobil oldu. Bu uygulamayla, kullanımda sağlanan kolaylıklara ek olarak, özellikle ekonomik anlamda ciddi tasarruf ve avantajlar da sağlanacak.

Polat Renaissance Oteli’nin kayak pistine kar makineleri yerleştirildi!

Erzurum Palandöken’deki 5 yıldızlı Polat Renaissance Oteli’ nin kayak pistine 40 bin metreküp kapasiteli suni kar göleti ile 33 noktaya yeni suni kar makineleri yerleştirildi...

İzmir renaissance hotei Haberi

İzmir renaissance hotei

Dünyanın önde gelen konaklama zincirlerinden Marriott International, Türkiye'deki 10'uncu otelini Renaissance markasıyla İzmir'de hizmete açtı. Marriott International markasına bağlı Renaissance zincirinin yeni halkası Renaissance İzmir Hotel, 1 Eylülde kapılarım açtı. 30 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçen, 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet veren Renaissance izmir Hotel, toplam 110 oda kapasitesine sahip bulunuyor. Renaissance izmir Hotel, İzmir'e dair özelliklerle donaülmış odalarında konuklarım ağırlarken, "R.E.N Meetings" programı çerçevesinde kişiye özel hizmet vererek, toplantı ve etkinlik organizasyonlarında da beklentileri karşılamayı hedefliyor.


İstanbul İstiklal...