04 / 05 / 2024

izmir şirince alternatif yol

izmir şirince alternatif yol

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk’un turistik mahallesi Şirince’nin ulaşım sorununu ortadan kaldırdı. Açılan ‘alternatif yol’un yanı sıra mevcut yol da belirli noktalarda genişletilerek asfaltlandı.

Gayrimenkul Yatırım Fonları yabancı yatırımcılar için alternatif olacak!

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü (UNCTAD) 2016 Dünya Yatırım Raporu’nu değerlendiren Omurga Portföy Genel Müdürü Oğuz Kösebay, yabancı yatırımcı için Gayrimenkul Yatırım Fonları’nın (GYF) önemli bir alternatif olacağını söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Şirince'ye alternatif yol!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk’un turistik mahallesi Şirince’nin ulaşım sorununu ortadan kaldırdı. Açılan ‘alternatif yol’un yanı sıra mevcut yol da belirli noktalarda genişletilerek asfaltlandı.

Konut satışları için Çin ve Hindistan alternatif pazar!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekonomileri petrole dayalı ülkelerde sıkıntının devam etmesinin beklendiğini belirterek, konut satışları için alternatif pazar olarak Çin ve Hindistan’da tanıtım önerdi.

Alternatif turizm tesisi sayısı 2016'da 56'ya yükseldi!

Antalya'da alternatif turizm hizmeti veren Şah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, geçtiğimiz sene 5 olan alternatif tesisin bu yıl 56'ya yükseldiğini ve rekabetin daha ciddileştiğini belirtti.

Kocaeli'nin alternatif yolunda 2. etap tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez’den başlayarak Derince ve İzmit’e kadar uzanan alternatif yolun ikinci etap çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen viyadük çalışması tamamlandı. Viyadük bu günden itibaren trafiğe açılacak.

Gayrimenkul finansmanında alternatif öneriler 28 Nisan'da anlatılacak!

28 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek 5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde, ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ‘Gayrimenkul Finansmanında Alternatif Öneriler’i anlatacak.

Villalar konut seçiminde öne çıkan alternatif!

Şehir yaşamında toprağa değen özellikleriyle nefes aldıran villalar, konut seçiminde bir alternatif olmaya devam ediyor. "Villa kent" niteliği taşıyan İncek, Beytepe gibi yerleşim alanları ise yeni projelerle gelişmeyi sürdürüyor.

Şirince'de yaşanan sıkıntılar plansızlıktan kaynaklanıyor!

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı; “Şirince’de yaşanan sıkıntılar plansızlıktan kaynaklanıyor. Dileğimiz bu planların yerine oturmasıdır. Biz bu süreçte de Şirince’yi gözümüz gibi koruyacağız” dedi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Şirince St. John Kilisesi'ndeki restorasyonda sona gelindi!

Birçok yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan ve ünü tüm dünyaya yayılmış Selçuk'a bağlı Şirince mahallesinde bulunan St. John Kilisesi restorasyon çalışmasında sona geliniyor.

Tokat'a alternatif yol yapıldı!

Tokat'ta yaşayan çiftçi Hasan Tosun (32), 6 bin kişinin yaşadığı alana giden bir yolu, "Tapulu arazim" diyerek kapattı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatı ile sadece 24 saat içinde alternatif yol yapıldı.

Ofis kafeler serbest çalışmak isteyenlere alternatif sunuyor!

Ofis kafeler, serbest çalışmak isteyenlere alternatif sunuyor. Workinton Genel Müdürü Gökhan Beydoğan, Workinton'un özellikle mobil çalışanlar ve farklı bir şekilde bir araya gelmenin, çalışmanın mümkün olduğunu düşünenler için tasarlandığını söylüyor.

izmir şirince alternatif yol Haberi

izmir şirince alternatif yol


İzmir Büyükşehir Belediyesi, turizmin önemli merkezlerinden Selçuk-Şirince Köyü’nün özellikle bahar ve yaz aylarında artan trafik yoğunluğu azaltmak için alternatif yol açtı. 


İl Özel İdaresi’nin kapanmadan önce sadece 4.5 kilometrelik kısmında çalışma yaptığı 6.5 kilometrelik alternatif yola el atan Büyükşehir Belediyesi, kalan 2 kilometrelik bölümde zemini iyileştirerek yolu genişletti, asfaltını da tamamlayarak trafiğe açtı. Heyelan ihtimali olan bölgelere istinat duvarı, tehlikeli virajlara da bariyer yapılarak yol güvenli hale getirildi.  Alternatif yol trafiğe açılırken 6.2 kilometre uzunluğundaki mevcut yol da yeniden düzenlendi. Bu yolda zemin iyileştirme çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, virajlara bariyer yaptı,  belirli noktalarda yolu genişleterek asfaltladı.  Mevcut yol ve alternatif yol çalışmaları için 2 milyon liralık yatırım yapıldı. Alternatif yolun açılmasıyla birlikte Şirince’ye iki farklı noktadan ulaşım sağlanarak, bahar ve...