23 / 07 / 2024

İzmir spor sahası yenileme

İzmir spor sahası yenileme

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya destekleri sürüyor. Gençleri ve çocukları spora teşvik etmek amacıyla okullardaki sahaları yenilemeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de rotasını kentteki sahalara çevirdi.

İzmir'deki 22 spor sahası yenilendi!

Gençleri spora teşvik etmek amacıyla 15 okuldaki 22 spor sahasını yenileyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, eğitim yuvalarına ayrı bir renk kattı.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Ordu Turnasuyu Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşası devam eden iki adet nizami futbol sahası ve spor tesisini inceledi.

Pendik'e 12 yeni spor kompleksi!

Kent geneline birçok spor merkezi ve antrenman sahası inşa eden Pendik Belediyesi, spor yatırımlarına yenilerini eklemek için çalışmalarına hız verdi.  

Aziz Kocaoğlu: İzmir'e 30-35 bin kişilik stat lazım!

"İzmir Spor Tarihi Sempozyumu"nda açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'in uluslararası müsabakalar için en az 30-35 bin kişilik bir stada acil olarak ihtiyacı var" dedi.

Pendik’e 50 dönümlük spor köyü geliyor!

Pendik Belediyesi Çamlık Mahallesi’nde 50 dönümlük alana, içerisinde atletizmin çeşitli branşlarının yapılabileceği pistler, okçuluk alanı, tenis kortları ve futbol sahasının yer alacağı bir Spor Köyü hayata geçirecek.

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kahramanmaraş Menzelet'e 3 yeni spor sahası!

Yatırımlarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Menzelet'e üç yeni spor sahası kazandırıyor.

Altınordu'ya 120 dönümlük spor tesisi!

Ordu'nun Altınordu Karşıyaka Mahallesi’ne yeni spor tesisi inşa edilecek. 120 dönümlük alanda inşa edilecek 3 adet nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün 15 Mayıs tarihinde ihale edilecek.

Hatay Reyhanlı'ya yeni spor sahası!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Aalen Belediye Başkanı Thilo Rentschler Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde hayata geçirilecek olan spor sahasının temelini attı.

İzmir spor sahası yenileme Haberi

İzmir spor sahası yenileme


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya destekleri sürüyor. Gençleri ve çocukları spora teşvik etmek amacıyla okullardaki sahaları yenilemeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de rotasını kentteki sahalara çevirdi. Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında parklar içerisinde yer alan futbol, basketbol ve tenis sahaları yenilendi. Toplam 37 spor sahası “Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF)” onaylı malzemelerle kaplandı ve spor ekipmanları saha içerisine yerleştirildi.


İşte spor sahaları yenilenen parklar:

Bornova 85. Yıl Parkı, Bornova Evka-3 Mahallesi 108/3 Sokak Parkı, Bayraklı 75. Yıl Parkı, Bayraklı Umatem Parkı, Bayraklı Osmangazi Basketbol Sahası, Karşıyaka Soğukkuyu Dere boyu Parkı, Çiğli Eğitim Gönüllüleri Parkı, Çiğli Aydınlıkevler Parkı, Çiğli Ahmet Ay Parkı, Çiğli Sabiha Gökçen Parkı, Çiğli İzkent Çifte Havuzlar Parkı, Çiğli Harmandalı Ahmet Efendi Mahallesi Parkı,...