29 / 04 / 2024

İzmir Studio City satılık

İzmir Studio City satılık

İzmir Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 56 dairenin yer aldığı 7. etapta fiyatlar 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. 

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir!

İzmir Liva City Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu, piyasalardaki beklentileri değerlendirdi. Yalınızoğlu, "Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir" dedi...

Mychal Kendricks Studio City'de 2.1 milyon dolara ev aldı!

Seattle Seahawks oyuncusu Mychal Kendricks, Studio City'de çağdaş tarzda dizayn edilen bir evi 2 milyon 77 bin dolara satın aldı.

Buhara City projesi Studio Vertebra'ya emanet!

Özbekistan’ın projesinin kentsel planlamasının ve proje kapsamındaki tüm yapıların mimari ve iç mimari tasarımlarının ve yatırımcı ve yüklenicilerin belirlenmesini de kapsayan proje yönetim danışmanlığınıStudio Vertebra yapacak.

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

Ege Perla'ya Sign of the City Awards'tan 2 ödül!

İş GYO imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Ege Perla, Sign of City Awards'da iki yeni ödül daha kazandı. 

İzmir Studio City'nin 7. etabı satışta! 179 bin TL'ye!

İzmir Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 56 dairenin yer aldığı 7. etapta fiyatlar 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. 

Folkart City İzmir ödeme şekilleri!

Folkart İncity Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Folkart City İzmir ödeme şekillerine göre yüzde 20 peşinatla banka kredili ödeme yapılabiliyor...

İzmir Folkart İn City fiyatlar!

İzmir Folkart İn City fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart İncity projesi Eylül 2019'da teslim edilecek...

Folkart İn City daire fiyatları!

Folkart İn City daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart İn City İzmir'de daireler 30 Eylül 2019'da teslim ediliyor...

Flex Life Studio'da bahar kampanyası!

BYY İnşaat'ın İzmir Çiğli'de inşa ettiği Flex Life Studio'da bahar kampanyası başladı. Yüzde 60'ı tamamlanan projede aynı gün tapu fırsatı sunuluyor.

İzmir Flex Life Studio'da aynı gün tapu fırsatı!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, firmaları tarafından İzmir Çigli'de inşa edilen Flex Life Studio projesiyle ilgili bilgi verdi. Yavuz, projeden ev satın alanlara aynı gün tapu verdiklerini belirtti.

İzmir Studio City satılık Haberi

İzmir Studio City satılık

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir Seyrek'te inşa edilen Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün yapıldı. Üniversitelerin yanı başında yer alan proje Seyrek - Menemen çevreyolunun açılmasıyla daha hızlı gelişmeye ve daha çok değer kazanmaya başladı.


Ege’nin eğitim üssü haline gelen Seyrek’te hayata geçirilen Studio City'de binin üzerinde konut bulunuyor. 56 daireden oluşan  7. etaptaki 1+1 ve 2+1 dairelerin teslimlerinin 2019 yılının Eylül ayında yapılması öngörülüyor. 

Doğal güzellikleri, sosyal olanakları ve proje özellikleriyle dikkat çeken Studio City projesinde kira garantisi sunuluyor. 


Studio City 7. Etap fiyatları:

1+1'ler 179 bin TL 2+1'ler 289 bin TL'den başlıyor. 

Studio City'de yüzde 50 peşin ödendiğine kalan yüzde 50'lik bedel 24 ay 0 faizle ödeniyor. 

Studio City Çarşı'da yer alan ticari alanlar içerisinde giyim, gıda, eczane, kuru temizleme gibi imkanlar...