02 / 05 / 2024

izmir tem otoyolu

izmir tem otoyolu

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılacak üst geçit çalışmaları nedeniyle otoyolun Dilovası geçişinde trafik akışı, 9,5 saat süreyle D-100 karayolundan sağlanacak.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

İzmir-İstanbul Otoyolu 8 Ağustos'ta hizmete açılacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürmesi planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılması planlanıyor.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

İzmir- İstanbul Otoyolu'nda 'arazi' isyanı!

İzmir - İstanbul Otoyolu projesi kapsamında 'acele kamulaştırma' yöntemi ile düşük bedelle kamulaştırılan tarım arazileri için ödenmesi gereken ücret farklarını aradan geçen süreye rağmen alamayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bir etabı daha açılıyor!

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Eyüpsultan-Kağıthane Tem Otoyolu kavşak projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan - Kağıthane Tem Otoyolu Hasdal Bölge Önü Kavşağı Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak?

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 95'inin tamamlandığı açıklanan proje kapsamında 3 tünel hizmete açıldı. Peki İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak? İşte cevabı...

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

İzmir-Antalya Otoyolu 2. Etap ihalesi 21 Haziran'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir-Antalya Otoyol Projesi'nin ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu için 21 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

İzmir-İstanbul Otoyolu’nda sona doğru!

İzmir-İstanbul karayolu ulaşım süresini 9 saatten 3 saate indirecek İzmir-İstanbul Otoyolu projesinin Gebze-Bursa kesimi de hizmete girdi.

İzmir Ankara Otoyolu için geri sayım başladı!

İzmir-İstanbul arasını 8 saatten yaklaşık 3.5 saate indirecek 433 kilometrelik otoyolun üçte ikisi tamamlanırken İzmir- Ankara Otoyolu için de geri sayım başladı. İnşaatın 2017'nin sonuna kadar başlaması planlanıyor.

izmir tem otoyolu Haberi

izmir tem otoyolu

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, TEM otoyolunda, "Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfezi Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Otoyolu Projesi" Dilovası mevkisinde üstgeçit öngerme kirişlerinin konulması çalışmalarının yapılacağı bildirildi.


Bu çalışmalar kapsamında otoyolun İstanbul ve Ankara yönlerinin kapatılarak trafiğin Dilovası kavşağından D-100 karayoluna verileceği ifade edilen açıklamada, saat 21.30'da başlanacak çalışmaların yarın 07.00'de tamamlanacağı kaydedildi.


Açıklamada, bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılarak gerekli emniyet tedbirlerinin alınacağına yer verilerek, sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği...