02 / 05 / 2024

İzmir tesisleri

İzmir tesisleri

Büyükşehir Belediyesi geçen ay, Çiğli'de arıtma çamurlarını çürüterek boğaza dönüştüren ve kurutulan çamurları da ekonomiye kazandıran dev çamur çürütme ve de kurutma tesisini hizmete aldı.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Sümerbank'ın İzmir'deki tesisleri ve arazileri mecliste!

Sümerbank'ın İzmir'de bulunan eski basma fabrikası tesisleri ve arazileri meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu...

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

10 soruda Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri!

Çetmen İnşaat'ın İzmir Pancar'da hayata geçirdiği sanayi sitesinde satışlar devam ediyor. İşte 10 soruda Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri...

İzmir Entegre Tesisleri'nin ÇED toplantısı 1 Eylül'de!

İzmir İli, Ödemiş İlçesi'nde Katı Atık Yönetimi Entegre Tesisleri projesinin yapılması planlanmakta. Projenin ÇED toplantısı 1 Eylül'de gerçekleşecek.

Balçova Teleferik Tesisleri bugün açılıyor!

İzmir'de 8 yıllık yenileme sürecinin ardından nihayet geçtiğimiz ay sonunda hizmete açılan, açıldığı ilk gün de arıza yapan Balçova Teleferik Tesisleri'nin 10 gün süren periyodik bakımının tamamlandığı ve bugün yeniden hizmete açılacağı bildirildi.

Balçova Teleferik Tesisleri 15.5 milyona yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 15.5 milyon liraya yenilediği Teleferik Tesisleri, hafta sonunda 10 bine yakın ziyaretçiyi taşıdı, teleferik 31 Temmuz Cuma günü halkın hizmetine sunulmuştu

İzmir teleferik tesisleri yarın hizmete giriyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 15.5 milyon liraya yenilediği Teleferik Tesisleri, yarından itibaren halkın hizmetine sunuluyor. Teleferikteki ilk yolculuğu belediye başkanları ve Büyükşehir Meclis üyeleriyle Başkan Aziz Kocaoğlu gerçekleştirdi.

Balçova Teleferik Tesisleri güvenlik testlerini tamamladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden kurduğu Balçova Teleferik Tesisleri’ndeki güvenlik testleri başarıyla tamamlandı ve uluslararası bağımsız sertifikasyon kuruluşundan gerekli onay alındı.

Balçova Teleferik Tesisleri hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova Teleferik Tesisleri’nin hizmete açılması için son işlemleri de tamamlamak üzere. İzmir’in yeni teleferiği, uluslararası sertifikasyon kuruluşlarının incelemelerinden sonra yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Balçova Teleferik Tesisleri Mayıs'ta açılacak!

Balçova Teleferik Tesisleri’ne, ’kullanılması sakıncalı’ raporu verilmesi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Tesislerin Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor...

İzmir Balçova Teleferik Tesisleri'nin ihale süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Nisan sonunda açmayı planladığı Balçova Teleferik Tesisleri'nin giriş bölümünü düzenleyecek yeni bir ihale süreci başlattı..

İzmir Denizatı Termal Turizm Tesisleri projesi başlıyor!

TETAŞ Turizm Endüstri Ticaret A.Ş, Denizatı Termal Turizm Tesisleri İzmir Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Köyü'nde 465 odalı ve 60 rezidans dairenin yer alacağı projeye başlayacak.

İzmir tesisleri Haberi

İzmir tesisleri

Yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile 9 ilçede daha atık suların arıtılması ve çıkan çamurların bertarafından sorumlu olan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, arıtma çamurlarının çevreye zarar vermeden toplanmasını ve geri kazanımını sağlayabilmek için "Çamur Yönetimi Master Planı" hazırlayacak. 30 ilçeyi kapsayacak planda 2020, 2030, 2040 ve 2050 yıllarına ait nüfusa göre atık su ve çamur miktarı ile niteliğine ilişkin bilgiler yer alacak. Bu planda, gelecekte İzmir'de kurulacak çamur bertaraf tesislerinin nitelikleri, yeri ve özellikleri belirlenecek. 


Çiğli tesisi gururumuz Büyükşehir'in Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi sahası içinde kurduğu Çamur Çürütme ve Kurutma Tesisi Avrupa'nın en büyük, dünyanın da sayılı tesisleri arasında. 


Milliyet...