08 / 07 / 2024

izmir torbalı kent meydanları

izmir torbalı kent meydanları

Torbalı Büyükşehir'in "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 yeni projeyle Torbalı yeni sosyal alanlara kavuştu.

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

AK Parti'den İzmir Torbalı'daki arsa satışına tepki! 

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un arsa satışı kararına tepki göstererek, "Bu karardan vazgeçin" dedi.

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi bugün!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı 2. Etap ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  İzmir Torbalı'nın 2. Etap'ın ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar 2020 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede 161 adet konut yer alacak.

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

izmir torbalı kent meydanları Haberi

izmir torbalı kent meydanları



"Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 projeyle Torbalı 16 bin 100 metrekarelik sosyal yaşam alanına kavuştu. Ticaret merkezlerinde gerçekleştirilen modern meydanlar, ilçe halkının buluşma alanları oldu.

Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez "İzmir'in en büyük sosyal yaşam alanı için ihale aşamasındayız" dedi. Torbalı Belediyesi ilçenin altı mahallesi için hazırladığı kent meydanı projelerinden dördünü hayata geçirdi. Torbalı'nın ilk kent meydanı geçtiğimiz yıl Atatürk Mahallesi'nde hizmete açtı. Bu meydanı Yazıbaşı Mahallesi'ndeki kent meydanının açılışı izledi. Yazıbaşı'da yapımı tamamlanan kent meydanına Yazıbaşı'nın merhum Belediye Başkanlarından olan Vedat Filiz'in ismi verildi. Torbalı Belediyesi üçüncü kent meydanını ise Karakuyu Mahallesi'nde tamamlayarak hizmete açtı.


"ZİYARETÇİ AĞIRLAYACAĞIZ"


Başkan Adnan Görmez "İlçemiz çok hızlı biçimde gelişiyor ve büyüyor. Buna bağlı olarak sosyal, kültürel hayatı canlı tutacak, vatandaşlarımızın yaşam...