08 / 05 / 2024

izmir Torbalı konut projeleri

izmir Torbalı konut projeleri

İzmir'de son dönemde inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlenme ile inşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi. 

11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Torbalı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları netleşti. Peki TOKİ İzmir Torbalı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

TOKİ İzmir Torbalı projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi bugün!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı 2. Etap ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  İzmir Torbalı'nın 2. Etap'ın ihalesini gerçekleştirdi...

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar 2020 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede 161 adet konut yer alacak.

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

TOKİ İzmir Torbalı kura çekimi sonuçları 16.07.2019!

TOKİ İzmir Torbalı kura çekimi sonuçları 16.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut İzmir Torbalı kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğı'nın İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

izmir Torbalı konut projeleri Haberi

izmir Torbalı konut projeleri

İzmir'de inşaat projeleri her geçen gün artıyor. Nüfus yoğunluğu, ulaşım olanakları ve sanayi bölgelerine olan yakınlığıyla yatırım için avantajlı bir konumda olan Torbalı ilçesi yatırımlarının yeni gözdesi oldu. 

Torbalı, Ayrancılar, Pancar ve Kuşçuburun bölgelerinde ise yeni imar çalışmaları devam ediyor. Yapılacak olan imar çalışmaları ile Torbalı'da arsa fiyatları kısa zamanda ikiye katlandı. 

Pancar ve Kuşçuburun bölgelerinde beklenen imar çalışmaları gerek İzmir, gerekse İzmir dışındaki tüm yatırımcıları bu bölgeye yönlendirdi. Bölgeye olan yoğun talep üzerine arsa fiyatları yükselmeye devam ediyor. 

Milliyet'in haberine göre bazı sektör temsilcileri Torbalı’nın gelecekte yeni kent merkezi olacağı görüşünde hem fikir.

First Class Trust Union Arsa ve Arazi Uzmanı Aydın Özkaya, İzmir kent merkezinin artan nüfustan dolayı giderek sıkıştığını ve özellikle Torbalı bölgesinin yeni kent merkezi olmaya aday bir potansiyel...