04 / 05 / 2024

İzmir Torbalı konutların metrekaresi

İzmir Torbalı konutların metrekaresi

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir Torbalı bölgesinde gerçekleştirdiği araştırma, bölgede sanayi gelişimine paralel olarak yapılaşmanın hız kazandığını ortaya koyuyor. Araştırmaya göre yeni konut projelerinde metrekare fiyatları 2.000-2.700 TL arasında değişiyor.

İzmir Urla’da konutların metrekare fiyatları 30 bin TL'ye çıktı!

Egenin incisi İzmir’in dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Urla’da da konutların metrekare fiyatı 12 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor.

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

İzmir Deprem Konutları'nın fiyatları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de 30 Ekim tarihinde meydana gelen depremden sonra inşaatına başlanan konut ve dükkanlardan 741 tanesini 26 Kasım Cuma günü hak sahiplerine teslim edeceklerini açıkladı. Erdoğan hayata geçirilen konutların fiyatlarıyla ilgili de bilgi verdi.

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devri mecliste!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de yıkılan bazı konutların Hazineye devir işlemleri TBMM'de!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazineye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir depreminde yıkılan konutların mülkiyet durumu mecliste!

İzmir'de meydana gelen deprem sebebiyle yıkılan konutların mülkiyet durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir deprem konutlarının ihalesi Mart'ta!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Yatay mimariye göre inşa edilecek deprem konutlarının ihalesi Mart ayında yapılacak. 

İzmir'deki afet konutlarının fay hattı üzerinde olup olmadığı TBMM'de!

İzmir depremi sonrasında depremzedeler için yapılacak konutların bulunduğu bölgeden bir fay hattının geçip geçmediğine dair yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir deprem konutlarının inşası 1 ay içinde başlayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir depremine ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Devletimiz, bütün kurum ve kuruluşlarıyla oradaydı, hiçbir eksiklik hissedilmedi. Bir ay içinde de deprem konutlarının yapımına başlanacak." diye konuştu.

İzmir'deki konutların yarısının deprem sigortası yok!

İzmir, 30 Ekim'de meydana gelen depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.  Çok sayıda binanın yıkıldığı İzmir'de konutların sadece yüzde 57'sinin sigortası bulunuyor. 

Deprem konutlarının maliyeti hesaplanıp yüzde 40-50 indirim yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki depremin ardından AFAD'dan hak sahibi olanlar için yeni yapılacak konutların maliyetinin hesaplanacağını söyledi.

İzmir'de deprem konutlarının inşasına 1 ay içinde başlanacak!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Erdoğan, İzmir'de deprem konutlarının inşasına 1 ay içinde başlanacağını açıkladı. Erdoğan, İzmir'de çeşitli derecelerde hasarlı ve yıkılmış 530'a yakın binanın olduğunu söyledi.

İzmir Torbalı konutların metrekaresi Haberi

İzmir Torbalı konutların metrekaresi

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir Torbalı bölgesinde gerçekleştirdiği araştırma, bölgede sanayi gelişimine paralel olarak yapılaşmanın hız kazandığını ortaya koyuyor. Araştırmaya göre yeni konut projelerinde metrekare fiyatları 2.000-2.700 TL arasında değişiyor. Sanayisi hızlı gelişen bölgede sanayi arsası fiyatlarının ise Menderes bölgesinde 450-550 TL, Torbalı genelinde ise 250-450 TL arasında olduğu belirtiliyor. EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölgesi Yönetici Yardımcıları Efe Can Altınbaş ve Taşkın Duman, İzmir Torbalı aksını mercek altına aldıkları araştırmada, bölgede sanayi gelişiminin yerleşik bir hal aldığını ve özellikle son üç yılda önemli sanayi tesislerinin kurulduğunu belirtiyorlar. Bölgede üç organize sanayi bölgesi, iki sanayi sitesi ve geniş sanayi alanlarının bulunduğunu belirten uzmanlar, banliyö tren sistemi İZBAN'ın faaliyete geçmesiyle de Torbalı'da önemli bir değer artışı görüldüğünü kaydediyorlar. Uzmanlar, toplu taşımanın güçlü...