02 / 05 / 2024

İzmir turizmi ne durumda

İzmir turizmi ne durumda

Başaran Ulusoy, Türkiye'nin her yıl 8,5 milyon vatandaşını yurt dışına tatile gönderen bir ülke olduğuna dikkati çekerek "artık vize uygulanacak bir ülke olmadıklarını, AB'nin bu müşterisine iyi bakması ve vize duvarlarını kaldırması gerektiğini" söyledi.

İzmir turizminde kötü gidiş!

AA muhabirinin İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgilere göre, Türk turizminde önde gelen kentlerden olan İzmir, son zamanlarda turizm istatistiklerindeki kötü gidişatıyla dikkati çekiyor.

İzmir, İngiltere turizm fuarında tanıtıldı!

İzmir Kalkınma Ajansı'ndan ( İZKA ) yapılan açıklamaya göre, Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market Londra Turizm Fuarı'nda İzmir tanıtıldı.

İzmir sağlık turizminin gözdesi olacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir. EXPO 2020 için planlanan tnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

İzmir turizmden her yıl 85 milyar dolar gelir elde ediyor!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İzmir'in her yıl 85 milyar dolara yakın gelir elde ettiğini söyledi.

Mehmet İşler: İzmir turizmi kan kaybediyor!

ETİK Başkanı Mehmet İşler, İzmir turizminin kan kaybettiğini öne sürdü.Tanıtıma ve markalaşmaya bir an önce başlanarak İzmir'in pazarlanması gerektiğini savunan İşler, "Yoksa bu ligden de düşmüş olacağız" ifadelerine yer verdi.

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İzmir’deki deprem konutları 1 sene sonra teslim edecek!

Milliyet gazetesi yazarı Abdullah Karakuş bugünkü yazısında İzmir depremini kaleme aldı. İşte Karakuş’un "Erdoğan’ın İzmir talimatları ne oldu?" başlıklı o yazısı...

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

TOKİ 100 bin konut İstanbul, Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ kura çekimiyle ilgili tarih araştırmaları başladı. Başvuru ücretini bankalara ödeyip başvurularını tamamlayan birçok vatandaş şimdi ise kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

Dap İzmir fiyatları ne kadar?

Dap İzmir fiyatları ne kadar, sorusuna 299 bin TL'den başlıyor yanıtını verebiliriz. İşte Dap İzmir detayları...

Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir projesinde fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Peki Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Mistral İzmir binasının değerleme raporu yayınladı!

Mistral GYO, Mistral İzmir Projesi'ne ait ekspertiz değerleme raporunu yayınladı.

İzmirliler yakında İstanbulluların kiracısı olacak!

İzmir'de öne çıkan 50 dev konut projesinde yaklaşık 12 bin konut inşaatı sürerken sektör temsilcileri, İstanbul Otoyolu ve Ankara Hızlı Treni projelerinin İzmir'in cazibesini artırdığını söyledi.

İzmir turizmi ne durumda Haberi

İzmir turizmi ne durumda

Türkiye'nin en büyük turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Fuarı, İtalya ve Adıyaman'ın partnerliğinde, 900'e yakın firmanın katılımıyla açıldı


Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türkiye'nin her yıl 8,5 milyon vatandaşını yurt dışına tatile gönderen bir ülke olduğuna dikkati çekerek "artık vize uygulanacak bir ülke olmadıklarını, AB'nin bu müşterisine iyi bakması ve vize duvarlarını kaldırması gerektiğini" söyledi.


Türkiye'nin en büyük turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 8'inci kez kapılarını açtı. İtalya ve Adıyaman'ın partner olduğu fuarın açılış töreninde konuşan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, geçen yıl 22 ülke 867 firma ve 26 bin 500 ziyaretçisi olan fuara bu yıl 30 ülkeden 900'e yakın firmanın geldiğini, ziyaretçi sayısının da 30 bini aşacağını tahmin ettiklerini belirtti.


Türkiye'nin 42 milyonu ağırlayan,...