17 / 05 / 2024

İzmir Uzundere kuraları

İzmir Uzundere kuraları

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde yasa gereği dönüşüm alanında konut teklif edilemeyen yapı sahiplerine Uzundere Toplu Konutları'ndan uzun vadeli ödeme planı ile 53 daire verildi.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura çekilişi çerçevesinde 12 bin 400 konut hak sahiplerini bulacak. İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuran baksın!

TOKİ 250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin peş peşe belirlendiği kura tarihleri merakla araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ kura çekilişlerine dair il il detaylar araştırılıyor. Nüfusun yoğu olduğu illerden biri olan İzmir’de kuraların ne zaman başlayacağı sorgulanıyor.

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atılıyor!

İzmir'de Uzundere'de 20 bin 600 haneyi kapsayan 422 bağımsız birimi etkileyecek olan üçüncü etap yapım çalışmalarına başlanıyor. Büyükşehir Belediyesi 28 Ocak’ta belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atacak. Ayrıca kreş, etüt merkezi ve kütüphanenin bulunduğu sosyal tesislerin temeli atılacak.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

İzmir Uzundere kuraları Haberi

İzmir Uzundere kuraları


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde yasa gereği dönüşüm alanında konut teklif edilemeyen yapı sahiplerine Uzundere Toplu Konutları'ndan uzun vadeli ödeme planı ile 53 daire verildi. 34 dairenin noterli kura çekimine Başkan Aziz Kocaoğlu da katıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen törenle 44 yapı sahibi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere Toplu Konutları'ndan dairelerini aldı. 


İlk kurayı çeken Kocaoğlu, "Geçmişten bu yana hızlı göçten dolayı arsa üretememiş, sağlıklı konutlar gösterememişiz. Vatandaş da gecekondu yapmış. Onlara daha iyisini veremediğimiz için biz de suçluyuz" dedi.



Yeni...