17 / 06 / 2024

İzmir Voleybol Kompleksi

İzmir Voleybol Kompleksi

Bakan Yıldırım: İzmir'e yapılan yatırımlar artarak devam edecek

Bergama'da sağlık kompleksi inşa edilecek!

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Kompleksin ihalesinden sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

Ankara Etimesgut'a spor kompleksi geliyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, 1’i kapalı 3 basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 fitness alanı, 5 tribün, koşu yolu, çay bahçesi ve yeşil alan düzenlemelerinin yer alacağı spor kompleksi inşaatına başladı.

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açıldı!

Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nin resmi açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, inşaat süresiyle kısıtlı arazi tahsisi yapılması şartıyla, Menderes ve Örnekköy'de iki stat ve spor kompleksi yapma sözünü yineledi.

Maltepe Spor Kompleksi ne zaman hizmete açılacak?

İstanbul Maltepe'de 10 milyon liralık yatırımla inşa edilen ve içerisinde spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası ile konferans salonu bulunan Maltepe Spor Kompleksi bir türlü hizmete açılamadı.

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatında sona gelindi!

Çiftlik Spor Kompleksi bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Çiftlik Spor Kompleksi ne zaman tamamlanacak?

İnşaatına başlanan ve büyük aşama kaydedilen "Çiftlik Spor Kompleksi" bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası yer alacak...

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

İnşaatı tam gaz devam eden "Çiftlik Spor Kompleksi" bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Bağcılar Yüzyıl Spor Kompleksi hizmete açıldı!

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Bağcılar Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Konya Beyşehir Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan spor kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vuslat Parkı’nda bünyesinde yüzme havuzu, badminton, tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları yer alıyor.

Dilovası Spor Kompleksi inşaatı gelecek yıl bitecek!

İçerisinde yüzme havuzu, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi salonları bulunduracak olan Dilovası Spor Kompleksi, önümüzdeki yılın ilk aylarında hizmete girecek.

Çiftlik Spor Kompleksi Gölcük'te hayata geçiriliyor!

Çiftlik Spor Kompleksi'nde kafeterya, spor salonu, idari bina, judo-güreş salonları, sentetik çim zeminli futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, fitness salonu, soyunma odaları, wc ve çocuk park alanlarını bulunduracak.

İzmir Voleybol Kompleksi Haberi

İzmir Voleybol Kompleksi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'e yapılan yatırımların artarak devam edeceğini bildirdi. 

İzmir Alsancak'taki Atatürk Spor Salonu'nun Türkiye Voleybol Federasyonu'na (TVF) devredilmesinin ardından yeni baştan inşa edilerek oluşturulan İzmir Atatürk Voleybol Kompleksi, Bakan Yıldırım ile Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Andre Meyer ve TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın da katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. 

Bakan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, salonun İzmir'in Akdeniz Oyunları'na evsahipliği yaptığı 1971 yılında inşa edildiğini, o tarihten sonra ciddi bir yenileme yapılmayan salonun, hazırlanan projeyle baştan yenilendiğini söyledi. 

İzmir'in kazandığı yeni değerlerle yeni organizasyonlara hazırlandığını, bunlar arasında EXPO 2020'nin de bulunduğunu ifade eden Yıldırım, ''EXPO organizasyonu da neredeyse olimpiyat organizasyonuna yakın bir iş. İzmir olarak elbirliği ile çalışmamızı sürdürüyoruz'' diye konuşu. 

İzmir'in yürüttükleri projeler sonunda ''marka şehir'' haline...