03 / 05 / 2024

izmir yağmursuyu şebekesi yatırımları

izmir yağmursuyu şebekesi yatırımları

İZSU 5.5 milyon liralık yatırım yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka, Karabağlar, Buca, Menderes, Bornova ve Bergama ilçelerinde 5.5 milyon liralık yeni kanal ve yağmursuyu şebekesi yatırımına başladı.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul değerlendirmesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Unkapanı Yağmursuyu Tüneli çalışmalarını incelediği sırada gazetecilerin Kanal İstanbul Projesine dair yönelttiği sorularını cevapladı.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

İzmir Yağhaneler'deki kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

Sakarya Kocaali'nin altyapı projeleri tamamlanıyor!

ASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Kocaali ilçemize 3,5 milyon liralık yatırım yaparak 5 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa ettik. Kocaalili hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Kadir Albayrak'tan TESKİ şantiyelerine ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muratlı Caddesindeki alt yapı, yağmursuyu ve kanalizasyon şantiyesi ile yine Muratlı Caddesindeki Kollektör Hattı Şantiyesini ziyaret etti.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Sakarya Kocaali'ye 100 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali’de devam eden yağmursuyu çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Tekirdağ Kapaklı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Tekirdağ Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı Organize Sanayi Bölgesine ait içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhale edilecek işin keşif bedeli 12 milyon bin 800 TL olarak belirlendi.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk proje!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek’te hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinden başlayacağını açıkladı.

Şanlıurfa TDİ Organize Sanayi'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Şanlıurfa Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Şanlıurfa TDİ Organize Sanayi Bölgesi İşletme temel kazısı, çevre koruma duvarı ve yağmursuyu şebekesi inşaat işinden müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 54 milyon 890 bin 17 TL.

Tekirdağ Yalıboyu OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesine ait yol, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 960 bin TL olarak belirlendi.

izmir yağmursuyu şebekesi yatırımları Haberi

izmir yağmursuyu şebekesi yatırımları


İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka, Karabağlar, Buca, Menderes, Bornova ve Bergama ilçelerinde 5.5 milyon liralık yeni kanal ve yağmursuyu şebekesi yatırımına başladı. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kent merkezi ve çevre yerleşimlerdeki alt yapı yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Yağışlarda sıkıntı yaşanan bölgeleri tek tek tespit eden İZSU, bir yandan yağmursuyu kanalları döşerken diğer yandan kanal ihtiyacı olan bölgelere kanal alt yapısı götürüyor. İZSU, son olarak Karşıyaka, Buca, Karabağlar, Menderes, Bornova, Bergama ve Karşıyaka’ya 5 milyon 583 bin liralık yatırım yapacak. 


Dört koldan çalışma

İZSU’nun bu son yatırım programı çerçevesinde yağışlarda sıkıntı yaşanan Buca Adatepe, Gaziler ve Yıldız mahallelerinin muhtelif sokaklarında 4.5 kilometrelik yağmur suyu, 500 metrelik atık su kanalı döşüyor. 2 milyon TL’ye mal olacak çalışmalar Mayıs 2015 tarihinde bitecek. 

Karabağlar bölgedeki taşkınları önlemek...