02 / 05 / 2024

izmir yalı stadı acele kamulaştırma

izmir yalı stadı acele kamulaştırma

Yalı Stadı'yla ilgili acele kamulaştırma kararı verilmesi halinde yetki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na geçecek, Yalı ve Gürsel Aksel'e de kazma vurulacak..

Neva Yalı İzmir'de 24 ay vade fırsatı! Aralık 2025'te teslim!

Neva Yalı İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin 2025 yılının Aralık ayında gerçekleştirileceği projede 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklenti gerginliği! 

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nın orijinal dokusunun bozulduğu iddiasıyla İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu suç duyurusu yaptı. 14 Ekim'de 2020'de yıkım kararı alınmasına rağmen yalı ile ilgili yıkım gerçekleşmedi.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

İzmir Alsancak Stadı'nın inşası devam ediyor!

1959 yılında kurulan ve o zamanki adıyla Türkiye 1. Ligi, şimdilerin Süper Lig’inde ilk maça ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı, adeta yeniden doğacak. 

İzmir Bayındır Şehir Stadı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındırspor'un lig karşılaşmalarını oynadığı Bayındır Şehir Stadını baştan aşağı yeniledi.

İZODER İzmir'de Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri düzenliyor!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

izmir yalı stadı acele kamulaştırma Haberi

izmir yalı stadı acele kamulaştırma

Göztepe Gürsel Aksel ile Karşıyaka Yalı'ya yapılacak iki stadla ilgili süreç bu hafta başlayacak. İzmir'e gelip iki stadı gezen Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, Yalı Stadı'nın yapımını hızlandırmak için Bakanlar Kurulu'na sunulacak acele kamulaştırma kararıyla ilgili yaklaşık 15 gündür masasında bekleyen dosyayı bu hafta imzalayıp, göndereceği öğrenildi. Çağatay Kılıç'ın dosyayı Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla birlikte yurt gezisinde olması nedeniyle şimdiye kadar masasında beklettiği öğrenildi. 


Yalı Stadı'nda çalışmaların başlaması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na acil durumlarda tek başına imar yetkisi veren 6306 Sayılı Kanun doğrultusunda hareket planı yapıldı. Kılıç'ın Bakanlar Kurulu'na göndereceği dosyaların imzalardan geçmesinin ardından mart ya da nisan ayı gibi inşaatlara başlanacak. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nm Yalı'daki süreci hızlandırmak için ruhsat çalışmasını Karşıyaka Belediyesi'nin yerine kendi bünyesinde yapabileceği de konuşulan bir...