28 / 07 / 2024

izmir Yapı Zirvesi

izmir Yapı Zirvesi

TURAB, İzmir Şubesi tarafından 28-30 Nisan tarihleri arasında Çeşme Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek olan, Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım Heyeti ve Organizasyonu Yapı Zirvesi için süre daraldı.

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

Bodrum Ekonomi Zirvesi yarın yapılacak!

“Bodrum Ekonomi Zirvesi” yarın saat 10.00’da Herodot Kültür Merkezi’nde yapılacak. Panel iki oturumda gerçekleştirilecek.

Türkerler ve İZSİAD ortaklığında İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi yapıldı!

İZSİAD tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi’nin dördüncüsü Türkerler Holding - Mahall Bomonti İzmir desteğiyle İzmir’de yapıldı.

Metal Yapı Konut, 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’nde!

Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden Metal Yapı Konut, Blue Lake İstanbul projesi ile 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’ne katıldı.

Hekim Yapı, İzmir Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı AŞ, 22. İzmir Yapı Fuarı'na katıldı.

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

İzmir Kentler Zirvesi'nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İzmir'i Sevenler Platformu, İzmir Konfederasyonu ve Müteahhitler Federasyonu, "Kent Zirveleri" kapsamında kentsel dönüşüm konulu toplantı yaptı. "'Kent Zirveleri" kapsamında kentsel dönüşümü ele alındı.

Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı!

IBF Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı. Cathay Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen zirvede İstanbul'daki yatırım fırsatları anlatıldı.

1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi 30 Eylül'de yapılacak!

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. Sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

Aliağa Ticaret Odası, İzmir Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

Aliağa Ticaret Odası, inşaat sektöründeki üyelerle birlikte FUARİZMİR'de gerçekleşen, Türk yapı malzemesi üreticilerini bölgenin yapı profesyonelleriyle 21. kez bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarını ziyaret etti.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası ve Çevre Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği gibi kurumların destek sağladığı“ Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” Balkonuk Center’da yapıldı

Mermer Zirvesi Bilecik'te yapıldı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlediği Mermer Zirvesi, Bilecik'te yapıldı.

izmir Yapı Zirvesi Haberi

izmir Yapı Zirvesi

Türk- Arap İş Adamları Derneği (TURAB), İzmir Şubesi tarafından 28-30 Nisan tarihleri arasında Çeşme Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek olan, Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım Heyeti ve Organizasyonu Yapı Zirvesi için süre daraldı. 

TURAB İzmir Şube Başkanı Sabuhi Attar, 600'e yakın arap firmasının katılımının sağlanacağı zirve ile İzmir'in tanıtımının gerçekleştirileceğini söyledi. İzmir ekonomisinin canlanacağı Yapı Zirvesi ile, kente 1 milyar dolan aşan katkı sağlanacağının altı çizildi. İş başlamadan 300 bin euro sipariş alınan Yapı Zirvesi aracılığıyla, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi'nde bulunan Arap ülkeleri ile Türkiye taıihi ve kültürel bağlan, ilişkileri her açıdan geliştirilecek. Başkan Attar, "Arap ülkelerinden bakanlar, ticaret ve sanayi odalan, mesleki kuruluşların temsilcilerini organizasyona katkı vermek, ekonomik fayda sağlamaları için İzmir'e davet ettik" dedi. 

İzmir Valiliği, İzmir...