30 / 04 / 2024

İzmir yatırmları

İzmir yatırmları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2015’te fuarcılıkta yeni bir atağa geçiyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir’in fuarcılıkta lokomotif alanları öne çıkararak 3-5 yılda kapasitesini beşe katlıyacağını söyledi.

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Türkiye'nin Kanal İstanbul kozuna karşı ABD'den 60 milyar dolarlık hamle!

ABD ile Çin altyapı yatırmlarına ve büyük projelere destek konusunda birbirleriyle yarışmaya başlayacaklar. Amerika ilk aşamada bu yarış için 60 milyar dolar ayırdı.

Mega kentleri uçuran 417 milyarlık yatırım!

AK Parti döneminde İstanbul, Ankara ve İzmir yatırımlardan büyük pay aldı. 16 yılda 3 büyük şehre yapılan yatırımların toplamı 417 milyar TL olarak belirtildi. Bu 3 mega kentte Türkiye nüfusunun yaklaşık dörtte biri yaşıyor.

Doğuş İzmir İstinye Park’taki hisselerini Orjin’e devretti!

Doğuş Grubu çok başarılı olan İstanbul’daki ortaklığının hisselerini değil İzmir yatırımına ilişkin hisse devri kararı verdi. Doğuş Grubu yüzde 50 civarındaki hisselerini diğer ortak Orjin Grubu’na verdi. 

Bursa Yıldırım'a 2 büyük meydan ve AVM geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılının vizyon projeleri ve kent yatırmları hakkında açıklamalar yaptı. 

Karabağlar'da kentsel dönüşüm başladı!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'ne katıldı. Yıldırım, törende İzmir yatırımlarını anlattı.

Republika Academic Aparts 3 ilde 3 ayrı yurt inşa etmeye hazırlanıyor!

Republika Academic Aparts yurt yatırımlarına Eskişehir, Gaziantep ve İzmir'i eklemek için gün sayıyor. Republika Academic Aparts'ın Genel Müdürü Doğan Kabakçı, ''Eskişehir ve İzmir yatırımlarımız hayata geçince 2 bin 500 yatak kapasitesine çıkmış olacağız''dedi

APM Terminals İzmir Limanı Mayıs'ta açılacak!

İZMİR Ege'nin en büyük konteyner limanı olma özelliğine sahip APM Terminals İzmir, yatırımını tamamladı. Açılış için resmi onay sürecinin tamamlanmasını beklediklerini söyleyen Wolf Larsen, Mayıs ayında hizmete başlamayı hedeflediklerini belirtti.

İzmir'de 507 projeyle yatırımlar devam ediyor!

Ak Parti döneminde İzmir'e 28 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Eroğlu, toplam 507 projeyle yatırımların hız kesmeden süreceğini ve İzmir'i dünyanın incisi haline getireceklerini ifade etti.

Karra Demircan Mutfak yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

İzmir'de 500 milyon liralık eğitim yatırımı yapılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın İzmir'de eğitim yatırımlarına 500 milyon liralık bütçe ayırdığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Bardakçı, "İlk etapta 17 anaokulu, 99 ilkokul ve ortaokul ve 39 lise yapılacak" dedi

Marina yatırımlarının önü açılsın!

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İZFAŞ Boat Show İzmir - 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı kapsamında marina yatırımcılarını ve yöneticilerini biraraya getirdi.

İzmir'de 1.5 milyar liralık yatırım yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılındaki yatırımlarının toplamı 1.5 milyar liraya yaklaştı. Bu rakam, aynı zamanda Belediye tarihinin de yatırım rekoru oldu. İşte İzmir 2014 yatırımları...

İzmir yatırmları Haberi

İzmir yatırmları


Hazine’ye borcunu sıfırlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2015’te fuarcılıkta yeni bir atağa geçiyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir’in fuarcılıkta lokomotif alanları öne çıkararak 3-5 yılda kapasitesini beşe katlıyacağını söyledi.

İstanbul’da basınla sohbet toplantısında buluşan Aziz Kocaoğlu, ilin alan fuarının kamulaştırma ile genişletildiğini belirterek, “Fuar alanımızı büyütüyoruz. 240 bin metrekare inşaat, 100 bin metrekare teşhir alanı olacak” dedi. Bugüne değin 400 milyon liranın harcandığını belirten Kocaoğlu, toplam bütçenin 600 - 650 milyon lira olmasını beklediklerini söyledi.


İşe ‘gelinlik’ ile başlıyor

İzmir Fuarı’nın bu yıl 4 - 7 Şubat tarihlerinde öncesinde ünlü modacı Atıl Kutoğlu’nun onur konuğu olduğu gala gecesindeki özel defilesi ile açılacağını belirten Kocaoğlu, 9. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın 300 milyon dolarlık bağlantı işlemleri gerçekleştirmesini beklediklerini söyledi.

Aziz Kocaoğlu, düzenlenecek...