20 / 07 / 2024

izmir yeni inşa edilen parklar

izmir yeni inşa edilen parklar

İzmir Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yeni nesil park projelerine iki ilçede daha start verdi.

Ankara'da 7 milyon TL'den satışa çıkan konut projesi hatalar üzerine inşa ediliyor! Peki suçlusu kim?

Ankara'da yeni inşa edilen ve 7 milyon TL'den satışa çıkan konutların olduğu projedeki hatalar görenleri hayrete düşürdü. Proje yükseliyor ama hatalar üzerine... Peki bunun suçlusu kim? İşte ayrıntılar...

İzmir'de inşa edilen kaçak villaların hikayesi şaşırttı! Tavuk kümeslerini güçlendirme adı altında lüks villa yapmışlar!

Kırkpınarlar Süt Ürünleri Gıda Şirketine verilen tavuk kümeslerini güçlendirme ruhsatı dayanak gösterilip inşa edilen lüks villalara ilişkin bilirkişi raporu çıktı. İşte detaylar...

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

İzmir Konak'a yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet binası inşa ediyor.

İsrail, Batı Şeria’da 20 yeni konut inşa edecek!

İsrail, Batı Şeria’nın Beytullahim kenti yakınlarındaki Metzad Yahudi yerleşim biriminde 20 yeni konut inşa edecek...

İsrail Doğu Kudüs’te binden fazla yeni konut inşa etmeyi planlıyor!

İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te binden fazla yeni konut inşa etmeyi planladığı belirtildi.

İzmir'e yeni spor tesisi inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemer İZBAN istasyonunun yanıbaşındaki 5 bin metrekarelik alana, "tam olimpik" yüzme havuzu inşa edecek. Tesis sualtı ragbisi ve sutopu maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Sakarya Kocaali'ye yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali ilçe merkezine yeni bir yaşam alanı inşa edeceklerini müjdeledi.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Türkiye yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ediyor!

Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ettiğini söyledi..

Sri Lanka’da yeni bir inşa ediliyor!

Sri Lanka'da deniz doldurularak yeni bir liman şehri inşa ediliyor. Yeni şehirde 70 bin kişinin yaşaması planlanıyor.

izmir yeni inşa edilen parklar Haberi

izmir yeni inşa edilen parklar


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Atatürk Mahallesi'nde spor, eğlence ve heyecan arayanlara hitap edecek, her yaştan insanın keyifli saatler geçirebileceği Macera İzmir'in, Buca'da ise 380 ağacın dikileceği ve çevresine lavanta, kekik, defne yaprağı kokuları  yayacak, içinden su kanalı geçen Adatepe Parkı'nın yapımına başladı.


Macera İzmir'de heyecan ve eğlence merkezi olacak

Bornova Atatürk Mahallesi’nde, açık hava sporlarının yapılabileceği mekanlar ile dağcılık, kaya tırmanışı ve zipline gibi aktiviteleri barındıran 25 bin 800 m² alanda kurulan Macera Park’ın her köşesinde ayrı bir  heyecan olacak. Parkta spor ve eğlencenin yanı sıra, engelli, yaşlı ve çocuklara yönelik düzenlemeler ile 4 bin m² piknik alanı, seyir terasları, seyir kulesi, gölet ve süs havuzları da yer alacak. 

Alanın topografik yapısının kayalık olması nedeniyle, projede planlanan spor aktivitelerinin başında dağcılık sporu...