05 / 05 / 2024

İzmir yeni ulaşım düzenlemesi detayları

İzmir yeni ulaşım düzenlemesi detayları

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, belediyenin geçtiğimiz pazar günü şehir içi ulaşımda yaptığı değişiklikleri eleştirirken, "İzmir İzmir olalı böyle eziyet görmedi" diye konuştu.

İzmir yeni ulaşım düzenlemesi 29 Haziran'da başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerin kent merkezine girişini önlemek için pazar gününden itibaren hayata getireceği yeni ulaşım sistemi, kentte sayıları 400 bini aşan engellileri isyan ettirdi.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Ulaşımın yeni gözdesi elektrikli bisikletler indirime girdi! Xiaomi Himo Z20 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Akaryakıta gelen üst üste zamlar ve artan trafik sorununa yeni nesil çözüm elektrikli ulaşım araçları oldu. Söz konusu trafik ve akaryakıt fiyatları ulaşımımızı oldukça maliyetli ve yorucu hale getirdi... Xiaomi Himo Z20 için fiyat araştırması.

Yeni Kömürhan Köprüsü 15 Aralık'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bölgede 16 ilin ulaşım ağını güçlendirmesi planlanan Yeni Kömürhan Köprüsü'nün 15 Aralık'ta açılacağının müjdesini verdi.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Yeni Kömürhan Köprüsü'nde birleşmeye 198 metre kaldı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin batı ve güneydeki kentlere ulaşımı açısından stratejik bir konuma sahip "Yeni Kömürhan Köprüsü Bağlantı Tüneli ve Yolu"nda fiziki gerçekleşme yüzde 90 oranına ulaştı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli'nin ulaşım sorununu çözeceğiz!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, "Sultanbeyli, akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracak. Yenidoğan, Devlet Hastanesi, Çeşme Durağı arasında yeni metro hattını ilçemize kazandırarak ulaşım sorununu köklü bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi...

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

İzmir yeni ulaşım düzenlemesi detayları Haberi

İzmir yeni ulaşım düzenlemesi detayları


Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "Belediyenin şehir içi ulaşımdaki değişiklikliklerle İzmirliler eziyet üzerine eziyet çekti. Başarısız olmaları kaçınılmaz" dedi


İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, belediyenin geçtiğimiz pazar günü şehir içi ulaşımda yaptığı değişiklikleri eleştirirken, "İzmir İzmir olalı böyle eziyet görmedi" diye konuştu. Uygulamanın gelişigüzel, tartışılmadan, uzmanlara ve sivil toplum kuruluşlarına sorulmadan hayata geçirildiğini belirten Doğan Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan,, başarısızlığın kaçınılmaz olacağını ifade etti. 


'Çekilmez hal alacak'

"Başkan Aziz Kocaoğlu, her zaman olduğu gibi 'ben yaptım oldu' mantığını uygulayarak bir başarısızlığa daha imza attı" diyen Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha önce de söylediğimiz gibi bu sorunlarla karşılaşılacağı uygulama başlamadan önce de belliydi. İzmirli hemşehrilerimiz eziyet üzerine eziyet çektiler. Bir kez durakta bekleyerek gideceği...