24 / 07 / 2024

İzmirde apart tahliye ediliyor

İzmirde apart tahliye ediliyor

İzmir'in Gümüşpala Semti'nde, inşaat firması üç gecekondu evini yıktıktan sonra inşaat için hafriyat çalışması başlattı. Bu sırada, yaşanan toprak kaymalarından dolayı 3 apartmanda oturanlardan evlerini tahliye etmeleri istendi.

İzmir'de 3 apart tahliye edilecek!

İzmir'in Gümüşpala Semti'nde, inşaat firması üç gecekondu evini yıktıktan sonra inşaat için hafriyat çalışması başlattı. Bu sırada, yaşanan toprak kaymalarından dolayı 3 apartmanda oturanlardan evlerini tahliye etmeleri istendi.

Kiracının tahliye sebepleri!

Borçlar Kanuna göre ev sahibinin evin tahliyesini istemesi için geçerli sebeplerinin olması gerekiyor. Bu hususta açıklamalara Borçlar Kanunu'nda yer veriliyor. Peki, Kiracının tahliye sebepleri nelerdir?

10 yılı dolduran kiracıya tahliye 1 Temmuz'da başladı!

1 Temmuz 2014 tarihinde Borçlar Kanunu'nun 10 yıllık kiracıların tahliyeleri ile ilgili esasları yürürlüğe girdi.Bugünden itibaren ev sahipleri 10 yıllık kiracılarını gerekçesiz tahliye edebilecek..

10 yılını dolduran kiracılar nasıl tahliye edilir?

Bugün yürürlüğe giren bir uygulama ile kiracılıkta yeni dönem başladı. Artık ev sahipleri 10 yılını dolduran kiracılarını herhangi bir gerekçe göstermeden tahliye edebilecek. Peki, 10 yılını dolduran kiracılar nasıl tahliye edilir?

10 yılı dolduran kiracı nasıl tahliye edilir?

Borçlar Kanunu madde 347'de yer alan 10 yılı dolduran kiracıların gerekçe gösterilmeden tahliye edilmesine ilişkin esaslar, 1 Temmuz 2014 tarihinde yürürlüğe girdi. Peki, 10 yılı dolduran kiracı nasıl tahliye edilir?

Kiracı tahliye tutanağı örneği!

Tahliye tutanağı ile kiracı, belirlenen bir tarihte kiraladığı konutu boşaltacağına dair anlaşma imzalamış oluyor. Kiracı ve ev sahibinin imzaladığı bu tutanak nasıl dolduruluyor? İşte, kiracı tahliye tutanağı örneği!

10 yıllık kiracıya tahliye bildirimi!

Borçlar Kanunu madde 347 gereğince, ev sahipleri 10 yılı dolduran kiracılarını gerekçe göstermeden evden çıkarabiliyor. Peki, 10 yıllık kiracıya tahliye bildirimi nasıl yapılır? İşte yanıtı..

10 yıllık kiracıya gerekçesiz tahliye!

Ev sahipleri, 10 yıllık kiracılarını 1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren gerekçe göstermeden evden çıkarabilecek. İşte ev sahibinin 10 yıllık kiracıya gerekçesiz tahliye hakkı kanun esasları..

10 yıllık kiracı tahliye şartları!

1 Temmuz 2014 tarihinde yürürlüğe girecek olan yeni uygulama ile, ev sahipleri 10 yılı dolduran kiracısını sebep göstermeden çıkarabilecek. Peki, 10 yıllık kiracı tahliye şartları nelerdir?

Ev sahibi 10 yıllık kiracı tahliye hakları!

Borçlar Kanunu gereğince 10 yıllık kiracılar sebep gösterilmeksizin evden tahliye edilebilecek. Peki, ev sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl tahliye eder? Ev sahibi 10 yılı dolduran kiracıyı nasıl çıkarır?

10 yılı dolduran kiracıya sebepsiz tahliye!

Borçlar Kanunu madde 347 gereğince 1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren mal sahipleri 10 senelik kiracılarını sebepsiz tahliye edebilecek. İşte 10 yılı dolduran kiracıyı tahliye koşulları..

Tahliye taahhütnamesi ile kiracı nasıl çıkarılır?

Tahliye taahhütnamesi ile ev sahipleri kiracıları ile birlikte belirlediği tarihte evin boşaltılmasını isteme hakkına sahip oluyor. Peki, tahliye taahhütnamesi şartları nelerdir? Tahliye taahhütnamesi ile kiracı nasıl çıkarılır?

Kiracı tahliye taahhütnamesi nasıl doldurulur?

Ev sahibi ile kiracısı arasında imzalanan kiracı tahliye taahhütnamesi ile kiracının evi ne zaman boşaltacağı tarih belirlenebiliyor. Peki, kiracı tahliye taahhütnamesi nasıl doldurulur? İşte yanıtı..

İzmirde apart tahliye ediliyor Haberi

İzmirde apart tahliye ediliyor

İzmir'in Gümüşpala Semti'nde, inşaat firması üç gecekondu evini yıktıktan sonra inşaat için hafriyat çalışması başlattı. Bu sırada, yaşanan toprak kaymalarından dolayı 3 apartmanda oturanlardan evlerini tahliye etmeleri istendi.  Duruma tepki gösteren vatandaşlar, istinat duvarı yapılması gerekirken kış gününde sokağa atıldıklarını Delirterek, çalışmanın ne zaman biteceği ve ne yapılacağını söyleyenin olmadığını söylediler. Şerife Al, "Bizi bu kış gününde sokağa atıyorlar. Ne zaman evimize döneceğimizi bilen yok"...