27 / 04 / 2024

izmirde devremülk fiyatları

izmirde devremülk fiyatları

Körfez ülkelerinin Türkiye' ye olan merakının artması devremülk satışlarını da hareketlendirdi. Öyle ki, 2013 yılında 2012'ye göre yüzde 95 daha fazla satılık devremülk ilanı yayınlandı...

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyat listesi Eylül 2022! Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları merak ediliyor. Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Kızılbük devremülk fiyat listesi Eylül 2022...

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Afyonkarahisar Çınar Termal'de 12 bin TL'ye satılık devremülk!

105 bin metrekare üzerinde kurulmakta olan Çınar Termal, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük, en gözde termal tatil köylerinden biri. 2 etaptan meydana gelen projede devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları!

Ömür boyu hisseli devremülk sistemiyle satışa sunulan İnan Thermal Residence'ta toplam 700 devremülk daire yer alıyor. Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları şöyle:

Kozaklı İnan Thermal Residence'ta 7 bin 900 TL'ye devremülk!

Türkiye’nin en sağlıklı ve modern yaşam bölgelerinden biri haline gelecek olan Nevşehir Kozaklı’da inşa edilen İnan Thermal Residence'ta devremülk fiyatları 7 bin 900 TL'den başlıyor.

Milas Buta Resort'ta 16 bin 470 TL'ye devremülk!

Muğla Milas'ın Kıyıkışlacık mevkiinde hayata geçen Buta Resort Tatil Köyü projesi 250 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Buta Resort'ta devremülk fiyatları 16 bin 470 TL'den başlıyor.

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü'nde 13 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Karaağaç mevkiinde hayata geçirilen Yaşam Termal Tatil Köyü'nde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Ömür boyu tapulu devremülk dairelerin yer aldığı tesiste devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ihlara Termal Tesis Aksaray devremülk fiyatları

Aksaray Güzelyurt ilçesinin Yaprakhisar Köyü'nde hayata geçen Ihlara Termal Tatil Köyü'de 10 yıllık devremülk daire sahibi olunabiliyor. Termal tesis birbirinden bağımsız 30 farklı binadan oluşuyor.

Çiftehan Termal Tesisleri Niğde devremülk fiyatları!

Çiftehan Termal Tesisleri Niğde'nin Ulukışla ilçesinde hayata geçirildi. 2 etap halinde inşa edilen Çiftehan Termal Tesisleri Niğde devremülk fiyatları şöyle:

Aksaray Ihlara Termal Tatil Köyü'nde 4 bin TL'ye devremülk!

Ihlara Termal Tatil Köyü 10 yıllık devremülk daireler 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aksaray Güzelyurt'ta yer alan devremülkte 110 adet apart daire mevcut.

izmirde devremülk fiyatları Haberi

izmirde devremülk fiyatları


Özellikle termal bölgelere talebin fazla olduğu devremülk sistemini daha çok aileler tercih ediyor.


Hurriyetemlak.com'dan alınan verilere göre; İstanbul'da satılık devremülk satışı 1 yılda yüzde 95, Ankara'da yüzde 90, İzmir'de yüzde 120, Balıkesir'de yüzde 80, Yalova'da ise yüzde 128 oranında artış gösterdi. 


Yazlık bölgelerde artış yüzde 100'ü geçti


Talebin çok olduğu yazlık beldelerin toplandığı Muğla'da satılık devremülk ilanları bir önceki yıla göre yüzde 139 artarken; Aydın'da yüzde 97, Antalya'da yüzde 98 arttı. 


Bir mülke ait kullanım haklarını belirlenmiş özel bir şekilde kullanılması için oluşturulan devremülk sistemi, kat mülkiyeti olarak bilinen kullanım hakkını birden fazla bölüme ayırarak dağıtılmasıyla ortaya çıkıyor. aylaşanlara mülkiyetin tüm özelliklerini kullanmak için belirli bir süre (genellikle her yıl hemen hemen aynı tarihlerde, bir hafta gibi) ayrılıyor. Bölümlere sahip olanlar, temelde mülkiyet...