03 / 05 / 2024

izmirde ev stoğu yetersiz mi

izmirde ev stoğu yetersiz mi

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de konut satışı alanında talebin yüksek olduğunu belirterek, "Mevcut konut stoğu yeterli değil, İzmir'de konut açığı sürüyor" dedi.

Ev alma hayali kuranlara flaş uyarı: Deprem riski olmayan yerlerde ev fiyatları uçacak!

Hem kiralık hem satılık konut fiyatlarında yaşanan artışlar, ev sahibi olmak isteyenleri de kiraya çıkacakları da zorluyor. Peki konut fiyatları ne olacak? 

Borçlanarak mülk almak kazandırır mı? Uygun faizli konut kredisi gelirse kaçırmayın!

Yeni bir ev alacaklar 'Şu an konut kredisi kullanmak mantıklı mı?' sorusunun yanıtını araştırıyor. 11,5 bin takipçili Hilmi Bozdağ isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max inanılmaz indirimle A101'de! 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

A101, sürpriz bir adım atarak iPhone 13 Pro Max'i inanılmaz indirimle satışa sunuyor! Geçmişte akıllı telefon stoğu olmayan market zinciri, şimdi Apple'ın son modeliyle müşterilerini şaşırtıyor.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

50 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? 5 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik ev fiyatları şu aralar sık sık araştırılan konular arasında yer almaktadır. İşte bu konuda araştırılan detaylar!

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro çılgın fiyat etiketiyle A101'de! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

A101'de satılan akıllı telefonlarda geçmiş akıllı telefon stoğu yoktu. A101, iPhone 13 Pro satışına yeniden başladı. Fiyatı görenler şaşırdı. İşte 5 Mart 2023 itibarıyla A101 iPhone 13 Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro inanılmaz indirimle A101'de! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

A101'de satılan akıllı telefonlarda geçmiş akıllı telefon stoğu yoktu. A101, iPhone 13 Pro satışına yeniden başladı. Fiyatı görenler şaşırdı. İşte 21 Şubat 2023 itibarıyla A101 iPhone 13 Pro özellikleri ve fiyat listesi...

İnşaat sektörünün elinde 2 milyon konut stoğu var! Cazip krediler piyasayı canlandıracak mı?

Konut edinimi ve üretimi konusunda hükümetin yürüttüğü projeler, cazip kredi koşulları ve KGF kredi paketi fiyatları piyasayı canlandıracak mı? Fiyatlar tırmanacak mı?

Bankalar resmen duyurdu! Bu son dakika rakamlarını gören inanamadı! Ev alacaklar şu an bakın! 

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan yükselişler ev sahibi olmayı zorlaştırdı. Konut almak isteyen vatandaşlar konut kredisine yöneliyor. Peki en düşük konut kredisi faizi veren bankalar hangileri? İşte Ziraat, Akbank, Garanti, Vakıfbank, QNB, İş Bankası tek tek resmen açıkladı.

Ev fiyatları uçtu! Gayrimenkulde yeni trend hisseli konut almak

Fahiş şekilde artan ev fiyatları sebebi ile emlak sektöründe yeni bir yöntem ortaya çıktı. Artık insanlar, arsa satışlarında genellikle görülen hisseli konut satışlarını tercih ediyor. İşte detaylar…

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

izmirde ev stoğu yetersiz mi Haberi

izmirde ev stoğu yetersiz mi

TANYER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de konut satışı alanında talebin yüksek olduğunu belirterek, "Mevcut konut stoğu yeterli değil, İzmir'de konut açığı sürüyor" dedi. İnsanların artık daha bilinçli olduğunu ve fiyat kalite orantısına daha çok dikkat ettiğini belirten Tanyer, konut üreten müteahhitlerin de bu durumun farkında olduğunu ve fahiş fiyattan ev satılmadığını söyledi. Tanyer, "İzmir geçmişten beri gözde bir kent oldu ve nitelikli göç alıyor. Bu anlamda parlayan bir yıldız. Konut ihtiyacı olan varsa bu dönemde yılbaşına kadar ev almalarını tavsiye ederim. Gayrımenkuliin önümüzdeki dönemde çok daha fazla prim yapacağım öngörüyorum. Diğer yatırım araçları, gayrimenkul kadar kazaııdıramaz" diye konuştu. 


Sabah...