03 / 05 / 2024

İzmirde Konutlaşma ne durumda

İzmirde Konutlaşma ne durumda

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, turizmde marka olan Foça, Dikili, Urla, Çeşme ve Dikili ile Çandarlı Limanı bölgesinde yapılaşmanın arttığını söyledi.

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

4A, 4B, 4C emeklileri geri sayıma başladı! Cumhuriyet Bayramı 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?

Milyonlarca emekli Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi için geri sayıma başladı. Peki, 5 bin TL ikramiye hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte tüm ayrıntıları...

Adıma kayıtlı taşınmazı e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekir?

İşi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne günde pek çok sorunun yanıtı merak ediliyor. Bunlardan biri de ‘Adıma kayıtlı taşınması e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekiyor’ sorusudur. Bu sorunun yanıtı olarak belirli yöntemleri kullanmak gerekir. Kayıtlı taşınmaz görünmediğinde yapılması gerekenler...

Flaş! 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli olacak!

65 yaş üstüne toplu taşıma ücretleri ile ilgili flaş bir karar alındı. İşte detaylar...

Ankara'da toplu ulaşıma zam! Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? 

Ankara’da toplu ulaşıma zam geldi. Peki Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Maçkolik arz halka oldu mu? Arz fiyatı ne? Maçkolik 1 lot kaç TL? İşte detaylar...

 Maçkolik’in halka arzı onaylandı. Peki, talep toplama ne vakit zaman? Türkiye’nin en büyük internet sitelerinden biri olan Maçkolik’in halka arzı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Ankara'da ulaşım ücreti ne kadar? Ankara’da ulaşım ne kadar oldu? AnkaraKart tam basım ne kadar?

Ankara’da ulaşıma zam geldi mi? Ankara’da toplu taşıma ne kadar oldu? Vatandaşlar bu soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Fakir saç maşası ne kadar? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Fakir saç maşası fiyatı ne kadar? Özellikleri nelerdir? İşte detaylar...

Milyonlarca işçinin gözü kulağı bu haberde! Asgari ücret zammı maaşlara ne zaman yansıyacak?

Milyonlarca işçi asgari ücrete temmuz ayında yapılan ara zammın maaşına ne zaman yansıyacağını merak ediyor. Emekçiler, ¨Asgari ücrete yapılan ara zam maaşıma ne zaman yansıyacak?¨ sorusuna cevap arıyor. Peki asgari ücret zammı maaşlara ne zaman yansıyacak? İşte detaylar…

Asgari ücret zammı maaşlara ne zaman yansıyacak? Ara zamlı asgari ücret ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca emekçi asgari ücrete yapılan ara zammın maaşlara ne zaman yansıyacağını merak ediyor. Milyonlar, ¨Asgari ücrete ara zammı maaşıma ne zaman yansıyacak?¨ sorusunun yanıtını arıyor. Peki, ara zamlı asgari ücret maaşlara ne zaman yansıyacak? İşte detaylar…

İzmirde Konutlaşma ne durumda Haberi

İzmirde Konutlaşma ne durumda

Son dönemde büyük yatırımcıların ilgi gösterdiği İzmir'de, konut sayısı sanayileşme ve turizmin etkisini oıtaya koydu. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, turizmde marka olan Foça, Dikili, Urla, Çeşme ve Dikili ile Çandarlı Limanı bölgesinde yapılaşmanın arttığını söyledi. 


Güleroğlu, "Sanayini artması sektörü destekliyor. İnsanlar bir yere yatırım yapıyorsa lojistik düşünüyor demektir. Firmalar bürolarını kent merkezine, barınma ihtiyacım da iş yaptıkları bölgelere kuruyor. İş hareketliliğinin artmasıyla ciddi artış yaşanıyor. İstanbul ve Ankara yatırımcısı İzmir'e yatırımım çoktan yaptı. İzmir, diğer büyük illere bakıldığında ucuz ve iklim şartları daha uygun. İnsanlar bu hususlara dikkat ediyor" dedi. 


Fiyatlardaki artış ve talebin kent merkezinde görülmediğini ifade eden Mesut Güleroğlu, "Kent içinde durgunluk var. Piyasa hükümetin kurulmasını bekliyor. Ardından konut piyasasında hareketlenme yaşanacağını düşünüyoruz" dedi. 


Homeofisler revaçta

Güleroğlu, "Rezidansa...