28 / 04 / 2024

İzmirde Maden Şehitleri Parkı inşaat çalışmaları

İzmirde Maden Şehitleri Parkı inşaat çalışmaları

Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin anısına yapacağı Maden Şehitleri Parkı için çalışmalarına başladı. 5 bin 500 metrekare alana kurulacak olan kafeteryalar, ışıklı süs havuzu ve geniş bir yeşil alan olacağı bildirildi.

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

Kocaeli Gebze'de adliye binasının inşaatı çöktü!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yeni adliye binası inşaatının iskelesinin çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, Gebze Mevlana Mahallesi Soma Maden Şehitleri Caddesi'nde yapımı devam eden adliye binasının inşaatında meydana geldi.

İzmir'de Maden Şehitleri Parkı yapı çalışmaları başladı!

Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin anısına yapacağı Maden Şehitleri Parkı için çalışmalarına başladı. 5 bin 500 metrekare alana kurulacak olan kafeteryalar, ışıklı süs havuzu ve geniş bir yeşil alan olacağı bildirildi.

Soma'da Maden Şehitleri anısına yaptırılan okullar açıldı!

Soma'daki 301 şehit madenci anısına, TFF Başkanı Yıldırım Demirören tarafından 1 milyon 35 bin lira yatırımla inşa edilen 3 derslikli "Tülin Demirören Maden Şehitleri Anaokulu" ve 12 derslikli "Erdoğan Demirören Maden Şehitleri İlkokulu" törenle açıldı.

Ermenek maden şehitleri ailelerine tapular verildi!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Madencilerin aileleri artık bu millete emanettir. Bu millet, emanetine her zaman sahip çıkmıştır" dedi. Hisarcıklıoğlu, evlerin tapu dağıtım töreninde, Ermenek'in doğası ve insanının güzelliğiyle bilindiğini belirtti.

Zonguldak'ta özel maden ocağında göçük: 1 ölü!

Dilaver Mahallesi'nde özel bir firma tarafından işletilen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Göçük sonucu maden işçisi Selami Yalçın (33), kömür yığınının altında kaldı.

294 maden sahası için ihale açılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğünce 294 maden sahasının ihalesi gerçekleştirilecek. Söz konusu sahaların koordinat dökümleri, Genel Müdürlük internet sayfasında en az 2 ay süreyle ilan edilecek.

294 maden sahası ihaleye çıkıyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca 294 maden sahası, açık artırma usulüyle ihale edilerek aramalara açılacak. İhale teminatı teklif edilen ihale bedelinin yüzde 20'sinden ve taban ihale bedelinden az olamayacak.

294 maden sahası ihale yoluyla aramaya açılacak!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan konuya ilişkin ilana göre, ihale yoluyla aramaya açılacak maden sahaları, sekiz adet I-(B) Grubu, 131 adet II. Grup maden ve 155 adet IV. Grup madenden oluşuyor.

Ankara Batı 2. İcra Dairesi'nden 2 milyon TL'ye maden işletmesi!

Ankara Batı 2. İcra Dairesi; Ayaş Feruz Köyü'ndeki maden işletme işini 10 yıllığına 2 milyon 43 bin TL'den satışa çıkardı. İhalesi; 15 Ocak 2015 günü 10:00 -10:10 arasında yapılacak.

Büyükada Maden ve Nizam mahallelerinde yol çalışmaları!

Adalar Belediyesi, Büyükada Maden ve Nizam mahallelerinde sokak onarımlarını yapıyor, yolları asfaltlıyor... Çalışmaların Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'da devam ettirileceği açıklandı. İşte Adalar Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan o duyuru..

Kınık'ta Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez: "İş kazaları bizim kaderimiz olmamalı" dedi.872 metrekare üzerinde Kınık Belediyesi ve Memur-Sen tarafından yaptırılan parkta oyun ve spor aletleri bulunuyor.

İzmirde Maden Şehitleri Parkı inşaat çalışmaları Haberi

İzmirde Maden Şehitleri Parkı inşaat çalışmaları

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Bu proje Kınık'ın sosyal donatı alanı ihtiyacını karşılamasının yanında çok da anlamlı olacak. Bir an önce çalışmaları tamamlayarak Kınıklılara armağan etmek istiyoruz" dedi.

Soma'daki maden işçileri için ihalesi tamamlanıp yapımına başlanan Maden Şehitleri Parkı için ilk olarak bölgede temizlik çalışmaları yapıldı. Yetkililer parkın 90 gün içinde Kınıklıların hizmetine sunulacağı aktardı. Park içerisinde 165 metrekarelik alana kafeterya, 400 metrekarelik alana da ışıklı süs havuzu yapılacağı belirtildi. Kınık'ın çehresini değiştirecek projede çocuklar için de masal konseptli oyun parkının yapılacağı vurgulandı. Yeşil alanlara geniş yer ayrılan projede çim alanların, her mevsim renkli kalmasını sağlayacak ağaç ve çalı grubunun olacağı kaydedildi. 


İsmiyle çok değerli

Projenin ismi itibariyle çok değerli olduğunu ifade eden Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Kınık'ın en büyük ihtiyaçlarından...