08 / 05 / 2024

izmirde satılık boş arsa

izmirde satılık boş arsa

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 520 bin 287 TL bedelle satışa çıkardı.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

İstanbul’da kiralık ve satılık ev fiyatlarında son bir senede büyük bir yükseliş kaydedildi. Bir sene öncesine kadar bin 500, 2 bin TL seviyesinde evlerin kiralanabildiği İstanbul’un birçok semtinde boş konut kalmadı.

Kartal Referans Kordonboyu satılık!

Kartal Referans Kordonboyu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Kiler GYO imzasıyla inşa edilecek proje Boğaziçi Köprüsü’ne yaklaşık 23 kilometre mesafede bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri satılık!

Toplam 331 adet dairenin yer aldığı proje konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal Evleri satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar Yakacık satılık daire!

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Manzara Adalar Yakacık satılık daire tipleri 1+1'den 5+12e kadar farklılık gösteriyor.

Yakacık Manzara Adalar satılık daire!

Ödemelere göre peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Yakacık Manzara Adalar satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire!

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Manzara Adalar İş GYO satılık daire!

Daire teslimlerinin 2018 yılında yapılacağı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İş GYO Manzara Adalar Kartal satılık!

İş GYO Manzara Adalar Kartal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklık bulunan projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Manzara Adalar Yakacık satılık ev!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Manzara Adalar Yakacık satılık ev tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Eyüp 5. Levent satılık ev!

Eyüp 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 516 bin metrekare arsa alanı üzerine hayata geçirilen proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

izmirde satılık boş arsa Haberi

izmirde satılık boş arsa

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 12 milyon 520 bin 287 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli 375 bin 608 bin TL olarak belirlendi.

İzmir ili, Aliağa ilçesi, Samurlu Mahallesi 238 ada 1 parselde yer alan arsanın satış ihalesi 17 Mart 2022 tarihinde saat 14:10'da gerçekleştirilecek.

Peki söz konusu arsanın satışı için taksit yapılacak mı? İşte merak edilen detaylar...

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığından:
1) Mülkiyeti belediyemize ait ilçemiz Samurlu Mahallesi, 238 ada 1 parsel sayılı taşınmazın; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a ve 36. maddelerine göre ”Kapalı Teklif Usulü” ihale suretiyle 17.03.2022 Perşembe günü Aliağa Belediyesi hizmet binasında bulunan Encümen toplantı salonunda satışı...