02 / 05 / 2024

izmirde yağış devam edecek mi

izmirde yağış devam edecek mi

Önceki gece başlayan ve sabah saatlerinde şiddetini artıran yağmur, kentte bilindik görüntülere sahne oldu. Yollar tıkandı, trafik kilitlendi, altgeçit göle döndü, ev ve işyerlerini su bastı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

Anneler müjde! Bebek bezi, şampuanı ve yaş devam sütüne çılgın indirim!

Migros Market haftanın indirimlerini şanslı saatler kampanyasıyla duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

İŞKUR nefes olmaya devam ediyor! Gençler bu para sizin! 15 yaşına geldiysen 4125 TL sahibi olabilirsin

Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR vatan evlatlarına nefes olmaya devam ediyor. Yeni ilanı bütün gençleri heyecanlandırdı. 15 yaşına gelen herkese 4125 TL vereceğini ilan edince haliyle konunun detayları merak edilir hale geldi. İşte detaylar.

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

ESK’da indirim yağmuru devam ediyor! Tavuk ciğer 18 TL tavuk fileto 45 TL! İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) indirim yağmuru devam ediyor! Tavuk ciğer 18 TL, tavuk fileto 45 TL’den satışa sunuluyor. İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi…

Emeklilerin promosyonda bir talebi var! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti ve Akbank'a seslendiler

Emekli vatandaşlar, bankalar arasında kıyasıya devam eden promosyon yarışından memnun. Fakat emekli vatandaşların konuyla ilgili bir talebi var. İşte Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti ve Akbank'a seslenen emekli vatandaşların talepleri.

9 bin kişinin yaşadığı Sur Yapı Antalya'da teslimler tam gaz devam ediyor!

Sur Yapı, Antalya'da şu ana kadar 2 bin 500 daire sahibiyle buluştu, 9 bin kişi şu anda mega projede yaşıyor ve teslimatlar devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Zam yağmuru devam edecek mi? İşte son dakika açıklaması...

ASO meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Nurettin Özdebir, kur yükselişinin ve zam yağmurunun devam edeceğine dikkat çekerek acilen enflasyon programı uygulanmasını talep etti. 

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Berat Albayrak: Böyle devam ederse büyüme beklentimizin üzerinde yaşanır!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Böyle devam ederse yüzde 5 baz büyüme oranı beklentilerimizin üzerinde yaşanır." dedi.

Kadıköy'de otel inşaatı durdu, kazıya devam!

Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsa üzerindeki otel inşaatı durdu. Bölgede kazıya devam ediliyor.

izmirde yağış devam edecek mi Haberi

izmirde yağış devam edecek mi


İzmir'de önceki gece başlayan ve dün sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sağanak yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi. Kentin çeşitli bölgelerinde her yağmur sonrası yaşanan olumsuz görüntüler dün yine ortaya çıkarken, kuvvetli sağanak yağmurun hafta sonuna kadar devam edeceği belirtildi. İzmir'de metrekareye 25 kilo yağış düştüğünü kaydeden İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri vatandaşları, su baskınlarına karşı uyardı. Hafta sonuna kadar yağış beklenen İzmir'de en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olacağı, nem oranının ise yüzde 96'ya kadar çıkacağı belirtildi.


İzmir'de her yağışta su dolan Halkapınar Altgeçidi için bir çözüm bulunamazken, vatandaşlar dün aynı bölgede yine güç anlar yaşadı. Önceki gece etkili olan yağış sonrası Halkapınar Altgeçidi, Buca, Güzelyalı, Bornova, Karşıyaka ve Bostanlı'da bazı bölgelerde ev ve işyerlerinin alt katlarını su bastı. Alsancak Kordon'da...