01 / 05 / 2024

izmirdeki diş hastaneleri

izmirdeki diş hastaneleri

İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreterliği’ne bağlı Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, butik hastane olarak hizmet vermeye başladı. Resmi açılışı 10 Şubat'ta yapılan merkezde, diş ve ağız sağlığıyla ilgili her türlü teşhis ve tedavi yapılıyor..

Kocaeli Darıca'ya ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı.

Derince'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

KOCAELİ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Asker Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki arsaya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağını söyledi.

Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında sona gelindi!

Pursaklar Belediyesi proje üstüne proje hazırlayarak ilçeyi şantiyeye çevirdi. Sağlıktan spora, sosyal tesisten kültür merkezlerine bir dizi alanda yatırım yapan Pursaklar Belediyesi 2016'da 7 dev projenin temelini attı. Bunlardan biri olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında sona gelindi.

Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Franchise sistemi iş kurma için ideal olmakla birlikte, sektör seçimi asıl önemli konudur. Doğru bir sektörde yer almak, iş başarısızlığı ihtimalini de en aza indirecektir. Peki Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Mersin Kaşdişlen Kültür Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliği ile 18 Ekim 2015’te temeli atılan ve yapımı tamamlanan Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Leonardo Di Caprio, Malibu’daki villasını 10.95 milyon dolara satıyor!

Leonardo Di Caprio, Malibu’daki Pasifik Okyanusu manzaralı muhteşem villasını satışa çıkardı.

Selçuklu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Selçuklu Belediyesi ilçeye sağlık alanında yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Dumlupınar Mahallesi’ne kazandırılacak olan “Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi” yüzde 90 tamamlandı.

Malatya'ya 9 milyon TL'lik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Malatya'ya 9 milyon değerinde yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yaptırılıyor. Malatya'ya kazandırılacak olan bu yeni yatırımın herkes açısından olumlu olacağını düşündüklerini söylediler.

Şaban Dişli, Türk inşaat sektörünün dışa açılımını değerlendirdi!

Şaban Dişli, Türk İnşaat sektörünün dış politikadaki açılımını değerlendirdi. Dişli inşaat sektörüyle alakalı ''en sıkıntılı olan sektörümüz inşaat sektörünün dışa açılımı'' yorumunu yaptı.

Batman hastaneleri açılış için gün sayıyor!

Batman'ın Beşiri ve Hasankeyf ilçe hastaneleri açılışa hazırlanıyor. Hasankeyf'in yeni yerleşim biriminde de yapımı tamamlanan 75 yataklı Devlet hastanesi de açılış için gün sayıyor.

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde sona gelindi!

KIRIKKALE Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi inşaatı tamamlandı. Kırıkkale Üniversitesi Diş Fakültesi Dekanı Erdemir Kırıkkale´ye yakışır bir Diş Fakültesi Hastanesi'nin yapıldığını belirtti.

Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı!

KEPEZ'in doğusuna kazandırılan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nden sonra batı bölgesine inşa edilen 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de (ADSM) açılış için gün sayıyor.

Antalya Lara'da Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

Afyonkarahisar'da 40 yıldır hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Antalya Şubesi'nin açılışı, Antalya Valisi Muammer Türker ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in katıldığı törenle yapıldı.

izmirdeki diş hastaneleri Haberi

izmirdeki diş hastaneleri


İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreterliği’ne bağlı Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, butik hastane olarak hizmet vermeye başladı. Resmi açılışı 10 Şubat 2014 tarihinde yapılan merkezde, diş ve ağız sağlığıyla ilgili her türlü teşhis ve tedavi yapılıyor. Son teknolojiyle donatılan merkezde 16 hekim hizmet veriyor. Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Dolunay Hamamizade, randevulu çalıştıklarını ve en kısa sürede en doğru tedaviyi uyguladıklarını söyledi.


Altı aydır faaliyette olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkez, butik hastane anlayışıyla hizmet veriyor. 25 üniteden oluşan merkezde, günde ortalama 300 hasta tedavi görüyor. Dt. Hamamizade, yaptığı açıklamada her yetişkin kişinin ve çocukların, altı ayda bir mutlaka diş kontrolünden geçmesi gerektiğini belirtti: “Ağız ve diş sağlığı,sadece ağzı ilgilendirmiyor. Ağızdaki bir enfeksiyon, çok rahat...