15 / 05 / 2024

İzmirdeki göletler

İzmirdeki göletler

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nce İzmir'de inşa edilen Menderes Özdere Göleti, Kiraz Çatak Göleti ve Tire Eskioba Göletleri inşaatlarının gövde dolgu imalatlarının tamamlandığı bildirildi.

Bursa Altıntaş köyündeki göletler mecliste konu oldu!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Orhaneli ilçesine bağlı bir köydeki göletin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Erzurum Büyükşehir'den 400 noktada çalışma!

Prestij Cadde uygulamaları, cephe sağlıklaştırma, alt ve üstyapı hizmetleri, göletler, ulaşım, asfalt ve kırsal gibi yerel hizmetlerin bütün branşlarında şehri ihya ve inşa çalışmalarını yürüten Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Mühendis ve ekipleri ilçelerde 7/24 görev yapıyor.

Tokat’ta 4 adet gölet inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Tokat’ta inşa edilecek 1. Grup Göletler kapsamında 4 adet gölet projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları jet hızıyla imzaladığı bildirildi.

Adıyaman Ziyaret Çayı’na 3 nostaljik köprü inşa edilecek!

Adıyaman Valiliği tarafından uygulanan Beşpınar Projesinin 3 etap halinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Ziyaret Çayı’na yeni bir vizyon kazandırmak amacıyla yapay göletler üzerine inşa edilecek 3 adet nostaljik köprünün yapım ihalesine çıkıldı.

Bakanlık 2 bin 882 adet gölet ve havuz inşa etti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Orman içindeki su kaynaklarından faydalanarak havuz ve göletler inşa ediyoruz. Ülkemizde 2006 yılında uygulamaya koyduğumuz bu proje çerçevesinde bugüne kadar 2 bin 882 adet gölet ve havuzu tamamladık" dedi.

Gevrek ve Araplı göletleri tamamlanma aşamasında!

Devlet Su İşleri 12. Bölge Müdürlüğü tarafından 2011 yılında başlatılan proje kapsamında Sorgun Gevrek Köyü ve Araplı Köyü’ne inşa edilen göletler, ihale süreleri tamamlanmış olmasına karşın bitirilemedi.

Veysel Eroğlu: İstanbul'da su sıkıntısı çektirmeyeceğiz!

Veysel Eroğlu: "Kuraklık için yaptığımız barajlar, göletler, içme suyu tesisleri olmasa çoğu en az 76 şehir susuzdu. Ama Allah'a şükür bu kuraklığa rağmen susuzluk olmayacak diye büyük bir tedbir alıyoruz, almaya devam edeceğiz" dedi.

Veysel Eroğlu: İstanbul'da susuzluk yaşanmayacak!

Veysel Eroğlu: "Kuraklık için yaptığımız barajlar, göletler, içme suyu tesisleri olmasa çoğu en az 76 şehir susuzdu. Ama Allah'a şükür bu kuraklığa rağmen susuzluk olmayacak diye büyük bir tedbir alıyoruz, almaya devam edeceğiz" dedi.

Çınarlı Rekreasyon Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Konak Belediyesi, Çınarlı Rekreasyon Alanı'nda doğayla iç içe sosyal alan inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor. 14.5 dönümlük alanda yapılan göletler, yürüyüş yolları, ortaya çıkmaya başladı...

Şua İnşaat Centrum Kartal projesine 2014 yılında başlıyor!

Şua İnşaat Kartal'da hayata geçireceği dev proje için çalışmalara başladı. Şua İnşaat'ın 4 bin bağımsız ünitenin yer alacağı Centrum Kartal projesinde rezidans, ofis, otel, çarşı alanları, cami ve göletler bulunuyor...

Veysel Eroğlu: Trakya'ya 10 milyar liralık yatırım yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Trakya Gelişim Projesi'ni Tekirdağ'da ilan etti. Veysel Eroğlu: "Bölgede, barajlar, göletler, sulama tesisleri gibi birçok tesisi hayata geçireceğiz" dedi.

Pelican Hill Evleri'nde 157 bin TL'ye!

25 bin metrekare büyüklüğünde rekreasyon alanı bulunan Pelican Hill Residence'ta hobi bahçeleri, mini anfi theatre, göletler, bisiklet ve yürüyüş parkurları, spor alanları, tenis kortları ve basketbol sahaları bulunuyor

Deluxia Palace Ataşehir'de 432 bin TL'ye 2+1!

4+1 dubleksten stüdyoya, 6 farklı büyüklükteki dairelerden oluşan Deluxia Palace, göletler ve fıskiyelerle çevrili, saray ihtişamına sahip bir mimari eser olarak yükseliyor

İzmirdeki göletler Haberi

İzmirdeki göletler


İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Özdere'deki Değirmen Deresi üzerinde yer alan Özdere Göleti kil çekirdekli kaya dolgu tipinde inşa ediliyor. Gövde dolgu hacmi toplam 291 bin metreküp olan gölet inşaatı tamamlandığında 891 bin 500 metreküp su depolanarak brüt 1540 dekar zirai arazi suya kavuşacak.

Kiraz ilçesine bağlı Çatak Mahallesi'nde Öküz Deresi üzerinde bulunan Çatak Göleti talvegden 49 metre yüksekliğinde inşa ediliyor. Gövde dolgu hacmi toplam 468 bin metreküp olan gölet inşaatı tamamlandığında 680 bin metreküp su depolanarak brüt 2 bin 80 dekar tarım arazisi sulu tarıma kavuşacak.

Tire ilçesine bağlı Eskioba Mahallesi'nde Küçük Menderes Nehri'nin bir kolu olan Tokat Deresi üzerinde inşa edilen gövde dolgu hacmi toplam 250 bin metreküp olan Tire Eskioba Göleti tamamlandığında ise 717 bin metreküp su depolanarak brüt...