18 / 05 / 2024

izmirdeki kolektör hatları

izmirdeki kolektör hatları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bir yandan aşırı yağışlar nedeniyle yoğun atık taşıyan dereleri temizlerken, diğer yandan da içinde taş yoğunluğu tesbit edilen Mürselpaşa’daki kolektör hattına girdi.

Küçükçekmece 1/5000 ve 1/1000 nazım ve uygulama imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Ayamama Deresi Kaynarca Kolu Atıksu Kolektör İşletme Bandına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Küçükçekmece imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi, Ayamama Deresi Kaynarca Kolu İSKİ Atıksu Kolektör İşletme Bandının revize edilmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Altınordu'ya Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Altınordu'da alt yapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Sivas Kızılırmak projesinde son durum!

Sivas Belediyesi, Kızılırmak projesinde adım adım ilerlemeye devam ediyor. Belediye Seyfebeli Sanayi Sitesi’ne kadar uzanacak olan kolektör hattının yapımı için Avrupa Birliği’nden hibe almaya hazırlanıyor.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

İzmir Menemen'in kanalizasyon hattı 4 milyon TL'ye yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı. Aralık ayı içinde tamamlanması öngörülen çalışma yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olacak.

İzmir Menemen'e 4 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı.

İzmir 9 Eylül Meydanı'ndaki çalışmalar ne zaman bitecek?

İzmir göbeğinde, turistlerin gezi güzergâhında dikkat çekici bir noktada aylar süren kolektör çalışması görüntü kirliliği yaratıyor. Kentin vitrinini bozan bu durumun en kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.

Adıyaman'da kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmaları başladı!

Altyapısında yaşanan problemleri ortadan kaldırmak için bu yıl birçok noktada bir birinden önemli çalışmalara imza atacak olan Adıyaman Belediyesi, 2. çevreyolunda kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmasına başladı.

Ağrı Doğubayazıt'a dev altyapı yatırımı!

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçe Belediyesi tarafından hazırlanan ve AB’ye sunulan ‘Doğubayazıt ana kolektör ve şebeke inşaatı’ projesinin çalışmaları Hasankeyf, Barış ve Yeni mahallelerinde devam ediyor.

Kocaeli Acısu’yun altyapı problemi çözüldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içerisinde Kartepe bölgesinde etkili olan sağanak yağışlarda su baskınları ile etkilenen Acısu bölgesinde yağmursuyu ve atık su kolektör hatları, terfi merkezi ve dere ıslahları gerçekleşti

izmirdeki kolektör hatları Haberi

izmirdeki kolektör hatları


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bir yandan aşırı yağışlar nedeniyle yoğun atık taşıyan dereleri temizlerken, diğer yandan da içinde taş yoğunluğu tesbit edilen Mürselpaşa’daki kolektör hattına girdi.

İzmir Körfezi’nin korunmasına yönelik çalışmalarını farklı alanlarda sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, en büyük kirleticilerden olan derelerde periyodik temizliklere aralıksız devam ederken; Meles ve Arap Çayı derelerinden 45 günde  33 bin ton malzeme çıkarıldı.


İlk kez amfibik yüzer-gezer iş makinasının da kullanıldığı temizlik çalışması ile dere ağızlarında akışı engelleyen atıklar temizleniyor. Bu yılki atık miktarının geçmiş yıllara göre daha yoğun olduğunu belirten yetkililer, bunun da Mayıs ayı içinde ve Haziran ayı başında kentin aldığı yoğun yağışa bağlı olduğunu söylüyor. Geçtiğimiz son 2 yılın haziran ayı yağış miktarlarına bakıldığında, metrekareye ortalama 15 kilogram yağış düşerken,...