15 / 05 / 2024

izmirdeki tesislerin temel atma töreni

izmirdeki tesislerin temel atma töreni

Veysel Eroğlu İzmir'de 13 tesisin açılışı ile 22 tesisin temel atma törenini gerçekleştirdie

Iğdır'da 184 milyon liralık tesislerin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Iğdır'da 184 milyon liralık tesislerin temel atma törenine katıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı açıldı!

Balıkesir’i ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 543 milyon TL değerindeki tesislerin temel atma ve açılış programına katıldı.

Veysel Eroğlu: Sinop'ta bin 250 tesis yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı tesislerin temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere Sinop'a geldi. Eroğlu, İskele Meydanı'nda düzenlenen bazı tesislerin temel atma ve açılış törenine katıldı.

Göksun Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı!

İçerisinde taziye evi, kütüphane, okuma salonu, yaşlılar dinlenme salonu, konferans salonu ve toplantı salonu barındıracak olan sosyal tesislerin temel atma töreni saygı duruşunu müteakiben İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Antalyaspor tesisinin temeli 26 Mayıs'ta atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı Döşemealtı’ndaki Antalyaspor’un yeni tesislerin temel atma törenin 26 Mayıs Salı günü gerçekleşeceği açıklandı. Tesislerin 450 gün içinde teslim edileceği ifade edildi.

Kocaeli Bilişim Vadisi projesinin temel atma töreni 28 Mayıs'ta!

7 Haziran genel seçimlerine kısa süre kala, iktidar ilimizde arka arkaya büyük yatırımların temel atma törenlerine hazırlanıyor. Bu ay içinde ilimizde temeli atılacak tesislerin tamamlanması halinde Kocaeli çok önemli kazanımlar elde edecek..

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastanenin temel atma törenine katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel yönetimlere yaptıkları her bir metre yürüyüş yolu için bir bisiklet hediye edeceklerini belirtti. Muğla'da 475 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

1963 yılında Vakıf Gureba Hastanesi'nin temel atma töreni yapılmış!

1963 yılında Vakıf Gureba Hastanesi'nin temel atma töreni yapılmış. İnşa edilecek hastane 575 yataklı olacakmış. Törende öğretim üyeleri, doktorlar ve öğrenciler hazır bulunmuşlar. Resimde temeli atılan hastanesinin inşaatı görülüyor.

Gazze'de 1000 Konut Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serdar Çam ile Gazze' de bulunan Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçisi Sarnıç,1000 Konut Projesinin temel atma törenine katıldı...

Gökdeniz Kartal temel atma töreni 10 Kasım'da!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen ve kaya zeminde yer alan 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesinde beş aydır süren temel açma çalışmalarında sona gelindi.

YıIdızevler Kooperatif Camii temel atma töreni gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas'ın Başakpınar Mahallesi 'nde arsası belediyeye ait, yapımı hayırseverler tarafından gerçekleştirilecek olan YıIdızevler Kooperatif Camii temel atma törenine katıldı.

Mehmet Şimşek: Gelecek 10 yılda büyüme temel faktör olacak!

Maliye Bakanı Şimşek, "Gelecek 10 yılda büyüme temel faktör olacak. Büyümenin son 10 yıla göre kıt olduğu bir ortamda Türkiye gelecek 10 yıl içerisinde farklılaşacak" dedi

Mehmet Şimşek: Gelecek 10 yılda büyüme temel faktör olacak!

Maliye Bakanı Şimşek, "Gelecek 10 yılda büyüme temel faktör olacak. Büyümenin son 10 yıla göre kıt olduğu bir ortamda Türkiye gelecek 10 yıl içerisinde farklılaşacak" dedi.

izmirdeki tesislerin temel atma töreni Haberi

izmirdeki tesislerin temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dün İzmir'de 13 tesisin açılışı ile 22 tesisin temel atma törenini gerçekleştirdi. Eroğlu, Aliağa Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada,  yaptıkları çalışmalarla İzmir'de 2062 yılına kadar su sorunu yaşanmayacağını...