07 / 05 / 2024

İzmire 4 otel

İzmire 4 otel

Turaçlar Turizm A.Ş. bünyesindeki Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel kazandırıyor. Önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak otellerden biri Tac Mahal'e benzeyecek, Seferihisar'da termal otel kurulacak.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Bodrum'da mühürlenen inşaatlar yeniden mi başladı?

Bodrum'da geçen yıl imara aykırılıkları nedeniyle mühürlenen 1611 konut ve 4 otel projesi mühürlenmişti. İçlerinde ünlü firmaların da olduğu inşaatlarda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceleme yapmıştı...

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kastamonu Eski Turaş Otel 4.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Saraçlar Mahallesi'nde bulunan Kastamonu Eski Turaş Otel satışa çıktı. Otelin satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Cemal Akmercan Otel Projesi 4 yıl sonra onaylandı!

İstanbul Sirkeci Garı yakınında bulunan ve altından Marmaray hattı geçen arsaya yapılmak istenen Cemal Akmercan Otel Projes, 4 yılın ardından onaylandı.

İzmire 4 otel Haberi

İzmire 4 otel

Antalya'da 2004 yılında kurulan Turaçlar Turizm A.Ş. bünyesindeki Sunis Otelleri, İzmir'deki ilk yatırımını Haziran ayında hizmete açıyor. Grubun özdere'de yapımı tamamlanan 5 yıldızlı Efes Royal Beach oteli, henüz açılmadan yüzde 70 doluluk oranına ulaştı. 



Özdere bölgesinde ayrıca 5 yıldızlı iki otel ile Seferihisar'da denize sıfır termal otel yapacaklarını belirten Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, İzmir'in özdere bölgesinde 45 dönüm, bitişiğinde 67 dönüm, 1 kilometre mesafede 40 dönüm ve 20 kilometre mesafede Seferihisar Doğanbey'de 120 dönüm arazi satın aldıklarını belirtti. 

Efes Royal Beach daha açılmadan, o bölgeyle daha önce hiç çalışmamış acentelerin üç özel uçak koyduğunu anlatan Ünal, NamıkvUnalnotellerincie ağırlıklı olarak Alman, Sloya kflÇek- vejM acaFtur iştİeri ağırlayacaklar^isöylecffi ^ ffclPKKr şimdiden otelin doluluk oranının yüzde 70'in üzerinde olduğunu, ağırlıklı Alman,...