27 / 04 / 2024

izmire yeni stadyumlar ne zaman yapılacak

izmire yeni stadyumlar ne zaman yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ildeki spor kulüplerinin başkanlarıyla yaptığı toplantıda, Karşıyaka ve Göztepe’de TOKİ tarafından yaptırılması öngörülen 15’er bin kişilik statların kapasite açısından yetersiz olduğunu dile getirdi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın LED ekranları Amasya'dan!

Birçok stadyumların ve televizyon kanalının LED ekranlarını üreten Taglıg, Amasya'daki tesisinde İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılacak LED ekranlarını üretecek.

Yeni stadyumlar artık büyük olmayacak!

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu, ilk 10'a girdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, "Bundan sonra yeni stadyumları çok büyük yapmayacağız." dedi. 

Türkiye'ye 6 yeni stadyum müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ imkanlarıyla Ankara, Elazığ, Erzincan, Hakkari, Şırnak ve Edirne'de yeni stadyumlar inşa edilecek.

İzmir Göztepe ve Karşıyaka stadyumlarının ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri açıklandı.

Türk şirketler yurtdışında 21 spor tesisi ve stadyum işini aldı!

Adana’dan İzmir’e, Samsun’dan Mersin’e kadar ülkenin dört bir yanında açılan yeni stadyumlar sonrası, Türk müteahhitler yurtdışındaki dev stadyum projelerine de imza atmaya başladı.

Sivas ve Eskişehir stadyumlarında sona yaklaşıldı!

Yapımı devam eden Sivas ve Eskişehir stadyumlarında sona yaklaşıldı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas stadyumunun yeni sezonda hizmete gireceğini ve Eskişehir stadyumunun eylül ayında hazır olacağını belirtti.

Barcelona Camp Nou Stadı 4 senede yenilenecek!

Barcelona bugün düzenlediği basın toplantısıyla yeni stadyumlarını tanıttı. Futbolcuların da katıldığı organizasyonda Nou Camp'ın tadilat göreceği belirtildi. Barcelona Başkanı Bartomeu, stat inşaatı sürerken maçların oynanmaya devam edeceğini açıkladı.

Antalya Arena ne zaman açılacak?

ANTALYASPOR Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Statta resmi devir işlemlerinin tamamlanmasından sonra stadın açılması için Futbol Federasyonu'na başvurulacak.

Antalyaspor Stadı'nda sona gelindi!

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Ceylan, yeni statlarının resmi devir işlemlerinin henüz yapılmadığını belirtti.

Antalyaspor Stadı inşaatında sona gelindi!

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Ali Ceylan: "Bir an önce yeni statta oynamayı istiyor ve tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz." dedi.

Bursa'nın yeni stadyumunun çatısı özel teflon malzemeyle kaplanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından UEFA'nın son kriterlerine uygun olarak inşa edilen ve tamamlandığında dünyanın sayılı stadyumları arasına girecek, 45 bin kişilik yeni stadyumda, çatının özel teflon malzemeyle kaplanmasına başlandı.

Beşiktaş'ın yeni stadı her türlü şarta uyumlu olacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena ismini alacak yeni statlarının yapı inşaat ruhsatını, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’dan teslim aldı. Orman, Türk Telekom Arena’daki sorunların yeni stadyumlarında yaşanmayacağını söyledi.

3,5 milyar liralık yeni stadyumlar 2015'te hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2011 yılında 24 kente yeni stadyum projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılı sonunda 26 stadyumun 15’i tamamlanıyor. Kalan 11 stadyum ise 2015 yılı ortalarında bitecek....

izmire yeni stadyumlar ne zaman yapılacak Haberi

izmire yeni stadyumlar ne zaman yapılacak


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ildeki spor kulüplerinin başkanlarıyla yaptığı toplantıda, Karşıyaka ve Göztepe’de TOKİ tarafından yaptırılması öngörülen 15’er bin kişilik statların kapasite açısından yetersiz olduğunu dile getirdi. Uzundere ve Örnekköy’deki arazilerin kendilerine tahsis edilmesi durumunda, 25’er bin kişilik iki stadı da içeren spor komplekslerini yapmaya hazır olduklarını, bu konudaki taleplerini Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a yazılı olarak ilettiklerini söyledi.


Tarihi Asansör Restoran’daki buluşmaya Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Diniz, Bucaspor Kulübü Başkanı Hüsnü Kaya, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, Altay Spor Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz, Altınordu Spor Kulübü Başkan Vekili İbrahim Görücüoğlu, İzmirspor Kulübü Başkanı Cemal Dönmez, Bergama Belediye Spor Kulübü Başkanı Hakkı Özlü, Menemen Belediye Spor Kulübü Başkan Vekili Mehmet Arslan, Balçova Belediye...