30 / 04 / 2024

izmirgaz fotoğraf yarışması

izmirgaz fotoğraf yarışması

2005 yılından bu yana İzmirlileri doğalgaz ile buluşturan ve daha önce birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan İzmirgaz, üçüncüsünü düzenleyeceği fotoğraf yarışmasıyla sosyal sorumluluk projelerine bir halka daha ekliyor.

Aile Bakanlığı öyle bir duyuru yaptı ki! Tek seferde 25 bin, 10 bin ve 5 bin TL ödeme yapılacak! Bu parayı mutlaka alın!

Aile Bakanlığı, Cumhuriyetin 100’üncü yılı için hem fotoğraf sanatının desteklenmesi hem de Türk kadınının sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif etkinliklerde başarılarının ortaya konması için “100. yılda Türk Kadını” isimli bir fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması'nda ödüller verildi!

“Bizim Evler’de Yaşam” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi. Fotoğraf yarışması site sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

Mimarlar Odası'ndan fotoğraf yarışması!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Dünya Mimarlık Günü kapsamında fotoğraf yarışması düzenliyor.

ConCept Yapı, Bodrum Cup’ın sponsoru oldu!

Bodrum’da en özgün projelere imza atan ConCept Yapı, bu yıl 28.si düzenlenen The Bodrum Cup’ın Gümüşlük etabının ve fotoğraf yarışmasının sponsoru oldu.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasına 3 bin 530 fotoğraf geldi!

Eserleriyle dünyayı etkileyen Mimar Sinan’dan ilham alınarak başlatılan “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” Fotoğraf Yarışması’na binlerce fotoğraf sanatçısından toplam 3 bin 530 fotoğraf geldi.

Ofton İnşaat'tan Instagram'da fotoğraf yarışması!

Ofton İnşaat Instagram kullanıcılarını en güzel İstanbul fotoğraflarını paylaşmaya davet ediyor. Elysium Soul Beyoğlu kapsamında düzenlenecek #ruhundaistanbulvarsa yarışması ile İstanbul’un güzelliklerini bir kez daha gündeme getiriyor.

TGÜB, Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması düzenliyor!

Türk İnşaat Sektörünün köklü ve saygın kurumlarından Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB), 25. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında “Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması” düzenliyor.

Ankara Optimum Outlet'de ödül töreni 1 Haziran'da!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen fotoğraf yarışması sona erdi.

Antalya Deepo Center'da ödül töreni gerçekleşti!

Deepo Outlet Center tarafından düzenlenen "Antalya'da Çocuk Olmak 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması"nda dereceye girenler, ödüllerini törenle aldı.

#oneistanbul Instagram yarışması başladı!

İstanbul’u dünyada daha fazla görünür kılmak amacıyla düzenlenen #oneistanbul Instagram yarışması, CNR fuar alanında, Instagram fenomeni fotoğrafçı Mustafa Seven’in paylaşımlarıyla başladı. Yarışma büyük ilgi gördü.

izmirgaz fotoğraf yarışması Haberi

izmirgaz fotoğraf yarışması


İzmirgaz 2011 yılından bu yana geleneksel hale getirdiği fotoğraf yarışmasının üçüncüsünü düzenliyor. 2005 yılından bu yana İzmirlileri doğalgaz ile buluşturan ve daha önce birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan İzmirgaz, üçüncüsünü düzenleyeceği fotoğraf yarışmasıyla sosyal sorumluluk projelerine bir halka daha ekliyor. İzmir Fotoğrafçılar Odası'yla birlikte gerçekleştirilen yarışmanın bu yılki konusu "İzmir'de Doğa ve Yaşam" olarak belirlendi. Son katılım tarihi 18 Nisan 2014 olan yarışmaya tüm amatör, profesyonel fotoğrafçılar katılabiliyor.


Plansız kentleşme

İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata yarışmayla ilgili, "Daha önce çevreye yönelik olarak yaptığımız organizasyonlara bu sefer doğa ve fotoğraf sanatını harmanlayarak bir yenisini daha eklemek amacındayız. Bu sayede fotoğraf sanatına da dikkat çekip amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarını ödüllendirip bu güzide sanat dalını da desteklemek istiyoruz" dedi. Yarışma konusuyla...