07 / 05 / 2024

İzmirin arıtma kapasitesi artıyor

İzmirin arıtma kapasitesi artıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını tamamlıyor. İşte ayrıntılar...

Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artırılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesindeki Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin mevcut kapasitesini bin metreküp/günden 7 bin 920 metreküp/güne çıkaracak.

Kumköy Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artıyor!

ASAT Genel Müdürlüğü, Kuraköy'de yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununa karşı Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasite artırma çalışmalarını sürdürüyor. Kumköy Arıtma Tesisi'nin kapasitesi, 50 bin'den 75 bin metreküpe çıkarılıyor.

İzmir’in arıtma kapasitesi artıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını tamamlıyor. İşte ayrıntılar...

Çiğli atıksu arıtma tesisinin kapasitesi artırılacak!

Çiğli'deki atıksu arıtma tesisinin kapasitesini günde 216 bin metreküp artıracak 4. faz sayesinde, yağışlı havalarda daha yüksek debilerde atık su arıtılabilmesi mümkün olacak. Projenin değeri 88.4 milyon TL..

Çiğli’deki atıksu arıtma tesisinin kapasitesi artırılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 88.4 milyon liralık yeni bir yatırıma daha başladı. Çiğli’deki atıksu arıtma tesisinin kapasitesini günde 216 bin metreküp artıracak 4. faz sayesinde, yağışlı havalarda daha yüksek debilerde atık su arıtılabilmesi mümkün olaca

Çiğli atıksu arıtma tesisinin kapasitesi günde 216 bin metreküp artacak!

Çiğli'deki atıksu arıtma tesisinin kapasitesini günde 216 bin metreküp artıracak 4. faz sayesinde, yağışlı havalarda daha yüksek debilerde atık su arıtılabilmesi mümkün olacak. Projenin değeri 88.4 milyon TL..

Çiğli’deki atıksu arıtma tesisinin kapasitesi günde 216 bin metreküp artacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Büyük Körfez Projesi” kapsamında “yüzülebilir körfez” hedefine ulaşmak için çevre yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Çiğli’deki atıksu arıtma tesisinin kapasitesi günde 216 bin metreküp artacak.

Çiğli Arıtma tesisinin kapasitesi 216 bin metreküp arttırılacak!

Çiğli'deki atık su arıtma tesisinin kapasitesini günde 216 bin metreküp artıracak. 4. faz sayesinde, yağışlı havalarda daha yüksek debilerde atık su arttırılabilmesi mümkün olacak.

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi, kapasitesini üç katına çıkaracak!

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi Genel Müdürü Mehmet Aydın, "Mevcut haliyle günlük 52 bin 500 metreküp atık su arıtma kapasitesine sahip tesisin yapılan yatırımla ilk etapta kapasitesi günlük 100 bin metreküpe çıkacak" dedi

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Ordu Atıksu Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı...

Ordu atıksu arıtma tesisi açıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi işletmesinin kapasite artırımı için ihale düzenlendi!

Gürsu'da kurulu bulunan S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletmesinin kapasite artırım için ihale sözleşmesi törenle imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, "artık Bursamızda temiz çevre ve temiz deniz istiyoruz" dedi.

İzmirin arıtma kapasitesi artıyor Haberi

İzmirin arıtma kapasitesi artıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını tamamlıyor. Mevcut arıtma tesisine eklenecek bu yeni hatla, halen günde 605 bin metreküp olan günlük arıtma kapasitesi 820 bin metreküpe ulaşacak. Yeni hat 1 milyon 80 bin kişiye hizmet edecek.


İzmir Büyükşehir Belediyesi "Büyük Körfez Projesi" kapsamında "yüzülebilir körfez" hedefine ulaşmak için çevre yatırımlarını sürdürüyor. Giderek sığlaşan İzmir Körfezi’ni eski günlerine döndürmek amacıyla TCDD işbirliği ile rehabilitasyon projesini hayata geçirmek için ÇED onayı bekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini artıracak yatırımı sürdürüyor.


Kentin her geçen gün artan nüfusunu dikkate alarak, arıtma kalitesinde yakaladığı başarıyı korumak isteyen İZSU, Türkiye’nin en büyük ileri biyolojik atık...