03 / 05 / 2024

İzmirli belediyeler AB projeleri

İzmirli belediyeler AB projeleri

Kruvaziyer Turimi ve Avrupa'daki Liman Güvenlik Uygulamaları'nın açılışı için İzmir'e gelen AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, yerel yönetimleri eleştirdi. Çavuşoğlu "İzmirli belediyeler AB projelerine başvurmuyor" dedi

Folkart Yapı AB'nin en uzun binasını inşa etmeyi planlıyor!

İzmirli inşaat şirketi Folkart, 5 yılda Türkiye'nin en büyüğü olmayı hedefledi. Şirket, 340 metrelik rezidansla da AB rekorunu kıracak. Firma yeni projesi Folkart Life Bornova'yı satışa sundu..

Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim!

Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplamda 9 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede daire fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

AB Yaşam Evleri satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa edilen AB Yaşam Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks dairelerden oluşuyor.

AB Yaşam Evleri ne zaman teslim?

AB Grup imzası ile inşa edilen AB Yaşam Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 ve 7+1 dubleks daire tiplerine yer veriliyor. Peki AB Yaşam Evleri ne zaman teslim edilecek?

AB Grup İnşaat AB Yaşam Evleri!

Toplamda 147 adet daireden meydana gelen AB Group AB Yaşam Evleri konut projesinin satış süreci devam ediyor. 24 ay vade farksız taksit imkanı sunulan projede dairelerin yüzde 65'i satıldı.

AB Yaşam Evleri Yenibosna!

AB Yaşam Evleri Yenibosna projesinde satış süreci devam ediyor. Banka kredisinin ve firma bünyesinde kredinin kullanılabildiği projede son 45 adet daire kaldı.

AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları!

AB Yaşam Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor. Projede toplam 147 tane daire yer alıyor. İşte AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları...

AB Yaşam Evleri ulaşım!

Ab Yaşam Evleri 9 bin metrekare alan üzerinde 6 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor. İşte AB Yaşam Evleri ulaşım bilgileri..

AB Yaşam Evleri fiyat!

AB Yaşam Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor. İşte AB Yaşam Evleri fiyat..

AB Yaşam Evleri ne zaman teslim edilecek?

AB Yaşam Evleri projesinde daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin yüzde 65'i satıldı. Peki AB Yaşam Evleri ne zaman teslim edilecek?

SRC Yapı ürünlerinde ahşabı kullanıyor!

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı A.Ş, pazara yeni ürünler sunuyor. Son olarak jakuzi, küvet ve kabin ürünlerinde ahşabı kullanarak doğa temasına vurgu yapıyor.

AB Yaşam'da son 45 daire kaldı!

AB Grup tarafından Güneşli'de inşa edilen AB Yaşam Evleri projesinde 45 daire kaldı. Konutlara, banka kredisi kullanarak ya da AB Grup İnşaat finansman imkanlarından yararlanarak sahip olmak mümkün.

Güneşli’ deki AB Yaşam Evleri’nde kalan son 45 daireye yoğun talep!

“AB Yaşam Evleri” projesinin yüzde 65’i yeşil alandan oluşuyor. Çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen proje, Atatürk Havalimanı ve çevre yollarına birkaç dakika uzaklıktaki merkezi konumuyla da yatırımcıların ilgisini çekiyor...

İzmirli belediyeler AB projeleri Haberi

İzmirli belediyeler AB projeleri


Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan Avrupa Birliği projesi "Kruvaziyer Turimi ve Avrupa'daki Liman Güvenlik Uygulamaları"nın açılış töreni için İzmir'e geldi. Çavuşoğlu, İzmir'in altyapı sorununu ve turizm çeşitliliğinin olmamasını eleştirirken, belediyelerin AB projelerine başvurmadığını da dile getirdi.


Sağlık ve golf

İzmir Valiliği'nde düzenlenen proje açılış törenine katılan Bakan Çavuşoğlu İzmir'in altyapısının yetersiz kaldığını söyledi. Çavuşoğlu, "Bugün AB projelerine en fazla başvuran İzmir Valiliği. Esasında bu tür projelere yerel yönetimlerin, belediyelerin başvurması beklenir. Ne yazık ki, İzmir'deki belediyeler şimdiye dek tek bir proje bile sunamadılar" dedi. İzmir'e sağlık ve golf turizmi gibi alternatf turizm seçeneklerinin kazandırılması gerektiğini de dile getiren Çavuşoğlu, "Ama bunun için kentin altyapısını da iyi olması lazım. Bugün İzmir'in çevre yolları gayet iyi...