19 / 05 / 2024

İzmirli inşaatçılar seçim sonuçları

İzmirli inşaatçılar seçim sonuçları

İzmir’deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Yatırımcılar seçim öncesinde hangi fonlarda demir attı? İşte en favori yatırım fonları!

Piyasalar seçimlere odaklanırken, yatırımcılar da seçim belirsizliği nedeniyle herhangi bir risk almamak için kendilerini güvende hissedecekleri şekilde pozisyonlarını aldı. Peki, şu anda yatırım fonları dünyasında neler oluyor? Yatırımcılar hangi fonları tercih ediyor? İşte uzmanından yanıtları…

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.

Seçim sonrası faiz ve kurlar ne olacak? Döviz ve mevduata yatırım yapanlar mutlaka okuyun!

Yüksek enflasyon karşısında elindeki paranın değerini korumak isteyen vatandaşlar seçim sonrası senaryolara odaklandı. Faizler yükselecek mi? Dolar ve euronun seyri nasıl olacak? Altına yatırım yapanlar kazanacak mı? Tüm bu soruların cevabı için hemen bakın.

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Baran ve Serap Yıldırım Yegen ortaklığında kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

İnşaatçılar ve çimentocular karşı karşıya!

Son zamanların gündem konuları arasında bulunan çimento fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor!

Kovid-19 salgını inşaat ana malzemelerini de etkiledi. Demir-çelik başta olmak üzere yapı malzemeleri fiyatları son bir senede yüzde 100'den fazla arttı. Bu artışlar sektörde büyük problemlere neden oldu. Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor.

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

İnşaatçılar KDV indirimi istiyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Taflan, inşaat sektöründe KDV indirimi istediklerini dile getirdi. Ayhan Taflan, “Trabzon’da inşaat sektöründe KDV oranı yüzde 8’e düşürülmediği takdirde zor bir süreç yaşanabilir” diye konuştu...

İzmirli inşaatçılar seçim sonuçları Haberi

İzmirli inşaatçılar seçim sonuçları

Türkiye 1 Kasım’da tekrar sandık başına gitti. Gerçekleştirilen seçimlerde Ak Parti, yüzde 49’u aşkın oy oranıyla yeniden iktidara gelerek, meclise en fazla milletvekili gönderen parti oldu. Öte yandan AK Parti’nin iktidara gelmesinin ardından gözler sonuçların ekonomik yansımalarına çevrildi. Ekonominin lokomotifi durumundaki inşaat sektörünün İzmir’deki temsilcileri, sonuçların piyasaya büyük bir canlılık getireceğini söyledi.


Seçimleri değerlendiren Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşın istikrarı tercih ettiğini ifade ederek "İnşaat sektörünün durağanlaşması, dövizin iniş çıkışları ve istikrarsızlık, sektörde yeni projelerin harekete geçmesini engellemişti. Çoğu yatırımcı projelerini askıya almış, seçim sonuçlarını bekliyordu. İnşallah bu yeni süreç Mayıs 2013’teki günlerin devamı olacaktır. Kredi faizlerinin istikrarla birlikte düşeceğini ve 2013 yılındaki rakamlar olmasa da, o seviyelere yakın bir sürece girilmesi halinde, sektörün daha...