28 / 07 / 2024

İzmit Adapazarı trafik

İzmit Adapazarı trafik

KOCAELİ Bölgesi’ni dün geceden itibaren etkisi altına alan şiddetli yağış, özellikle Kartepe İlçesi sınırları içinde yaşamı ve ulaşımı felç etti. Yapılan çalışmalar sonunda 13.50’den ulaşım kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.

Adapazarı-İzmit Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

154 kV Adapazarı-Köseköy-Hyundai-Enerjisa-İzmit-Yarımca I-Tepeören Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi Kapsamındaki Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Konak Adapazarı Hastanesi Eylül'de açılıyor!

Yönetim kurulu başkanlığını Kazım Gündoğdu’nun yaptığı Konak Sağlık Grubu, İzmit, Gebze, Gölcük’ten sonra şimdi de Adapazarı’nda 75 yataklı bir hastane açıyor. Konak Adapazarı Hastanesi, eylül ayında hizmet verecek

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçiş Demiryolu Hattı için evler mi yıkılacak?

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe ve İzmit'teki mahallelerin sakinleri yerleşim yerlerinin yıkılacağı için projeye tepki gösterdi.

Adapazarı-Haydarpaşa seferleri yarın başlıyor!

2 yıl önce seferlerine ara verilen Adapazarı-İstanbul ekspresinin boşluğunu doldurmak için çalışacak olan banliyö sistemi yarın faaliyete geçiyor. 06.30’da Arifiye’den hareket edecek banliyö treni 07.01’de İzmit’te olacak.

TOKİ Adapazarı Korucuk son başvuru tarihi 8 Ağustos!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satılıyor. TOKİ Adapazarı Korucuk son başvuru tarihi 5 Ağustos olarak belirlendi.

Havada trafik yoğunluğu artacak!

Havada trafik yoğunluğu artacak. Uluslararası Sivil Havacılık Organizasyonu ( ICAO ), 2016'da dünya yolcu trafiğinin yüzde 6,5, yük trafiğinin ise yüzde 4,4 büyüyeceğini öngörüyor.

Trafik kurallarına uymayan 17 bin 200 halk otobüsüne ceza kesildi!

Halk otobüslerinin karıştığı, bazen ölümle sonuçlanan kazalar nedeniyle İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkı denetim başlatıldı. 6 ayda 29 bin 700 otobüsü denetlendi, kurallara uymayan 17 bin 200'üne ceza kesildi...

Bahar Uzun: Dikine yükselen şehir, enine uzayan trafik demek!

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun, İstanbul'daki dikine şehirleşmeyi ele alan bir makale hazırladı. Uzun ' Dikine yükselen şehir, enine uzayan trafik demek ' dedi.

Türkiye'de havada trafik yüzde 30 arttı!

Türkiye'de havada trafik yüzde 30 arttı. Ukrayna sınırlarında düşürülen Malezya uçağı ve İsrail’in Gazze saldırıları nedeniyle güvenli uçuş trafiği Türkiye üzerine kayarken, havada trafik yüzde 30 arttı.

TEM otoyolunda bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor!

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli-Sapanca kesiminde yoğunluk oluşturdu.Bayramı şehir dışında geçirmek isteyen tatilciler, otoyolun İzmit-Adapazarı kesiminde uzun araç kuyruğuna neden oldu

Bayram tatilinde trafik önlemleri artırılıyor!

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı tatili dolayısı ile trafik önlemlerini de artırdı. Polis özellikle de ana yollarda, uyarı levhası konulmadan radar ile hız denetiminde bulunacak.

TOKİ Adapazarı Korucuk Konutları kura çekilişi! 14 Ağustos'ta!

TOKİ Adapazarı Korucuk Konutları kura çekilişi 14 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek. Toplam 427 adet konuttan oluşan TOKİ Adapazarı Korucuk'ta 3+1 daireler 91 bin 640 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuruları! 91 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satışa sunulacak. TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk Evleri için 16 Temmuz – 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında başvuru yapılacak...

İzmit Adapazarı trafik Haberi

İzmit Adapazarı trafik

KOCAELİ Bölgesi’ni dün geceden itibaren etkisi altına alan şiddetli yağış, özellikle Kartepe İlçesi sınırları içinde yaşamı ve ulaşımı felç etti. Burada birçok ev ve işleri su altında kalırken, yollar kapandı. D-100 Karayolu’nun İzmit-Adapazarı arası Eşme Mevkii’nde, sel sularının yüksek kesimlerden taşıdığı balçık ve çamurun yanı sıra ağaç ve dallar yola sürüklenince, yol ulaşıma kapandı. Burada birçok araç da mahsur kaldı. Yapılan çalışmalar sonunda 13.50’den ulaşım kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.


Meteoroloji Müdürlüğü’nün tesbitlerine göre Kartepe Bölgesi’nde son 24 saatte metrekareye 104.8 kilo yağış düştü. Son 10 saatte düşen yağış miktarı 80 kilogramı buldu. Bölgede Acısu Deresi’nin taşması sonucu birçok ev ve işyeri su altında kalırken, yağışlar özellikle Eşme Bölgesi’nde zarara yolaçtı. D-100 Karayolu’nun İzmit-Adapazarı arasında Eşme Çekoklar Mevkii’nde, sel suları yüksek...